EPT København er i gang

EPT København er i gang 0001

Da er den etterlengtede EPT-turneringen i København i gang. Denne EPT-eventen har vært utsolgt lenge før starten, noe som virkelig viser hvor populært denne turneringen er både i Skandinavia og for Europe og resten av verden. Totalt ventes det rundt 460 spillere til start totalt som vil gi en premiepott på nesten 3 millioner Euro, som er rekord for denne turneringen. Det skal selvfølgelig tillegges at innkjøpsprisen har økt fra fjorårets 37,500 DKK til 50,000 DKK. Men også det maksimale antall deltakere har økt fra 400 til 460 spillere.

Da dagens turnering startet kunne vi finne i overkant av 20 norske spillere som skulle spille dag 1A. Blant disse spillerne finner vi mangeav de mest kjente norske navnene i poker. Vi har ihvertfall funnet Thor Hansen, Johnny Lodden, Annette Obrestad, Andreas Høivold, Dag Martin Mikkelsen, Stephan Kjerstad og Dag Erik Eidsvig. Av andre mindre kjente og ukjente norske spillere finner vi Karl Hevrøy, Tom-Even Heimstad, Stefan Hansen, Magnus Grønnevik, Thomqas Fjellheim, Bjørge Dypvik, Thomas Østerholt, Jarle Aasen, Roar Wang, Ståle Torsvik, Stefan Aas Hansen, Steffan Ruben Kristoffersen, Morten Klein og Jan Iversen i Listene til Pokerstars.com.

Andre interessante spillere vi finner ved et raskt overblikk over listene er; Fjorårets vinnere av EPT København, Magnus Peterson og Jonas Molander, Mats Rahm, Bengt Sonnert, Daniel Negreanu, Julian Thew, Bertrand "Elky" Grospellier, Team PokerStars spillere og vinner av EPT Bahamas (Pokerstars Caribbean Adventure). Team PokerStars har totalt fem spillere med i dag, foruten Grospellier og Negreanu finner vi Bill Chen, Dario Minieri og Noah Boeken.

Resultatene fra dag 1a kommer å bli lagt ut i morgen tidlig, men dersom du ikke ønsker å vente så lenge kan dufølge med vår direkteblogg minutt for minutt under hele EPT København HER. Vi gjør oppmerksomme på at all denne bloggingen foregår på engelsk.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories