EPT København dag 1A

EPT København dag 1A 0001

EPT dag 1A er ferdigspilt i København og 12 nordmenn er klare for dag 2. Dagen startet med 230 spillere og cirka 25 norske spillere. Når dagen ble avblåst gjenstod det 82 spillere som skal spille dag 2 på torsdag.

Da dagen bleavblåst var det dansken Peter Eastgate som var chipleader med 79 sjetonger, tett fulgt av svensken Ola Brandborn på annenplass med 79300 sjetonger og dansken Mathias Andersen på tredje med 71600 sjetonger. Beste norske er Børge Dypvik med 44200 sjetonger på 14. plass.

Flere av våre mest profilerte spillere røk ut tidlig på dagen. Den som kanskje er mest misfornøyd med sin avslutning må være Johnny Lodden som ble offer for en misdeal fra dealer. Men det skal sies at det var et uhell men kortet som viste seg opp var et Ess, og det andre kortet som Johnny hadde på handen var også et Ess- han skulle altså ha par i Esspå handen. Men erstatningskortet han fikk var en Konge. Johnny var på dette idspunktet ganske shortstacked og gikk all inn med A-K på handen og ble møtt av 8-8 som stod hele veien. Surt, men Johnny ble da slått ut av EPT København.

De norske spillerne som fortsatt er med i turneringen og deres sjetonger er:

Børge Dypvik 44200

Trond Erik Eidsvig 35400

Jarle Aasen 38 000

Tobias Holmeide 28400

Severin Hovde 24600

Christoffer Thorsen 39400

Thor Hansen 20200

Morten Klein 22200

Anders Martinsen 17400

Roar Wang 20400

Andreas Høivold 23600

Sigbjørn Mortveit 9900

De som måtte forlate turneringen første dag er:

Lars Egil Nielsen

Johnny Lodden

Annette Obrestad

Stefan Kristoffersen

Thomas Østerholt

Dag Martin Mikkelsen

Stephan Kjerstad

Tom Even Heimstad

Stefan Hansen

Jan Erik Iversen

Kristian Kjøndal

Stephan Kjerstad

Ole Gammelfjord

Thomas Fjellheim

(Ståle Torsvik finner vi ikke i listene noe stedog kan bare håpe at han fortsatt også er med i turneringen)

Dag 1B starter i ettermiddag og vi har flere kjente norske spillere som skal spille, så vi har fortsatt mye god poker å gledeoss til utover i uken. Vi ønsker de som skal spille dag 1B lykke til. Vil du følge deres fremganger iløpet av kvelden kan du gjøre dette HER.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories