Alle vinner hos Betfair Poker… Eller gjør de ikke det?

Alle vinner hos Betfair Poker… Eller gjør de ikke det? 0001

Betfair Poker har sendt et brev til omtrent 20 pokerspillere online der de krever at over £100.000 de har vunnet som følge av en feil i programvaren hos pokeroperatøren. Feilen gjorde at i stedet for å betale ut premie til de to beste på 6-manns Sit'n'Go, så fikk alle spillerne premie tilsvarende 2. plass bortsett fra vinneren som fikk 1. plassgevinsten. Dette gjorde at alle ved bordet tjente penger.

Dette skjedde forrige måned og enkelte spillere som fikk med seg hva som skjedde begynte å teste det som skjedde om og om igjen, på høyere og høyere nivåer. Til slutt ble det uvanlig stor trafikk på $1000-spillene.

Hundrevis av spill gikk før pokerrommet merket hva som foregikk, og da begynte spillerne raskt å ta ut penger fra kontoene. PayPal merket seg trenden og begynte å sperre uttak da de skjønte hva som foregikk. De som klarte å få tatt ut pengene fra kontoen fikk følgende mail fra Betfair Poker:

"Du har nylig fått utbetaling fra å spille Sit & Go STT på Betfair Poker under forhold som ga større utbetaling enn tiltenkt. Spillene var satt opp feil til å betale ut penger til alle som var involvert i enkelte all in-situasjoner og dette ble utnyttet av deg og andre for å tjene store mengder penger på kort tid. Som du helt sikkert forstår må pengene man har tjent som resultat av å utnytte denne feilen betales tilbake."

Selv om mange vil foreslå at denne feilen ikke kan skyldes på de som spilte, så er dette en form for overlagt utnyttelse av feil som er ulovlig, under de samme reglene som gjelder for å vise hverandre kort eller samarbeide på annen måte ved bordene. Betfair Poker har med andre ord full rett til å kreve pengene tilbake.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories