Bet 365 kaster seg på Rake Race-revolusjonen

Bet 365 kaster seg på Rake Race-revolusjonen 0001

Vi meldte tidligere at rake race kom til å bli det nye store i 2008, og nå kan vi gi dere nyheten om to fantastiske race som er på vei hos Bet 365 Poker. Ikke bare er det et månedlig no limit hold'em cash leaderboard med premier på toppen, men det er også et eksklusivt rake race for alle dere Omahalikere der ute.

Det er et månedlig no limit cash game leaderboard, og et separat race for hver del av Bet365 Poker VIP Scholarship Program. Så om du er en fersking så konkurrerer du bare mot de andre ferskingene på VIP-nivå 1 og etter hvert som du klatrer i rang vil du måtte prøve deg mot de større spillerne. Premiene er klart litt høyere jo større VIP-nivå du er på, med over $2.500 som gis bort hver måned for de som er på topp.

Enhver som vinner en av de månedlige racene, uansett nivå, vil få plass i Grand Challenge på slutten av året, en turnering som tilbyr en sjanse for livet. Det er premier til alle som kommer til finalebordet, men alle av de topp tre vil vinne mellom 1 og 6 EPT-pakker. Ikke ille når man tenker på at det eneste man har gjort er å spille og vinne som vanlig underveis.

Du må ikke være en hold'em-spiller for å nå opp, da Bet365 Poker tilbyr flere race til alle dere Omaha-spillere der ute. Generelt skaper Omaha-spillere mer rake enn hold'em-spillere og du kan vinne mellom $600 og $3600 om du kommer på toppen av en av Omaha-racene.

Og ikke bare kan du vinne store penger i racet, du kan konvertere VIP-poengene du tjener til penger, og om du har stått på kan det bli en del penger. Du får også ekstrabonuser på 20% for å ha økt aktivitet i en måned eller om du har gitt jevnt med rake over flere måneder.

Legg til en bonus på $500 gjennom PokerNews på toppen av det hele og du får mye ut av spillet ditt hos Bet365 Poker.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories