Vinterdepresjon? Ikke om du er pokerspiller!

Vinterdepresjon? Ikke om du er pokerspiller! 0001

Økonomieksperter kan fortelle deg at dette er den mest deprimerende tiden av året. Været er forferdelig, kredittkortgjelden etter julen forfaller, og nyttårsforsettene svikter. Dette har ikke fått trykt ned det online pokermiljøet, da søndagen markerte en milepæl for alle de store pokerrommene. Alle de store turneringene i helgen gikk langt over garantisummene, og pokertraffikken generelt var spesielt høy.

PokerStars Sunday Million dominerte med hele 7520 spillere registrert, noe som betydde at 1080 fikk betalt. Garantisummen ble knust da det var en samlet pott på $1,5 millioner i spill, med en opprinnelig førstepremie på $212.000 før avtaler ble slått. I den travleste tiden var 23.790 spillere logget på bord med ekte penger i følge pokerscout.

Den største enkeltpremien i helgen var $206.564 hos Full Tilt Poker i deres egen $1 million garantert-turnering. 2252 spillere betalte $550 for å komme opp i en premiepott på $1.126.000 med 351 spillere i pengene. 10.321 spillere var ved bordene under den mest travle perioden.

Party Poker viste at de fortsatt er et massivt pokerrom på tross av at de ikke involverer seg med det amerikanske markedet. De slo faktisk Full Tilt på antallet spillere, med 10.784. $300k-turneringen trakk til seg 1735 spillere, noe som ga en premiepott på $347.000 og $67.000 i førstepremie.

Så en av de mest deprimerende periodene av året er en fordel for online poker? Vi må vel si at litt kortspill er en fin kur for vinterdepresjonen og vi er sikre på at disse tallene kommer til å vokse enda litt i ukene som kommer. Om du er en av de heldige få som delte en premiepott på $1,5 millioner så regner vi med at disse vinterdagene virker som rene sommerferien akkurat nå uansett.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories