Innta plassene for Titan Poker Rake Race!

Innta plassene for Titan Poker Rake Race! 0001

Rake race har blitt mer og mer populært og våre gode venner hos Titan Poker har litt av et tilbud for alle dere som spiller flere bord samtidig. Nå starter Cash Table Leaders-kampanjen som lover å belønne all den harde jobbingen ved bordene med store pengepremier på slutten av måneden.

Hver gang du spiller en hånd så går en liten prosentdel av potten i rake til huset. Dette beløpet er alltid smått i forhold til hvilket nivå du spiller på, men om du er en av de som har fire eller flere bord oppe samtidig så kan det hende at du skaper tusenvis i rake uten å vite det. Et rake race belønner de som skaper mye rake for pokerrommet, ved å gi en god del av det tilbake i form av premier.

Det som skiller Titan Poker fra mange andre er at de belønner spilleren etter antallet hender spilt i motsetning til mengden rake generert. Ofte så vil de som spiller på høyere nivå ha større mulighet til å vinne da de skaper mest rake, men i dette racet kan vinneren like gjerne være en travel $0.25/$0.50-spiller like godt som en av de mest innbitte haiene.

Totalt vil $100.000 i premiepenger deles ut til de høyest rangerte spillerne hos Titan Poker, med hele $7.500 til vinneren. $5.000 går til andreplassen, og alle på topp 20 vil vinne minst $1.000. De beste 200 vil få premier, med minimum $100 til de som når opp.

Om du er ny til Titan Poker så kan du ikke bare gjøre det meste ut av denne kampanjen, du kan også få en eksklusiv PokerNews-bonus også. På toppen av $500 i registreringsbonus når du bruker NOPNEWS, vil du få $50 på toppen av det også. Så potensielt kan du dra inn $8050 i tillegg til det du tjener ved vanlig spill!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories