Pokeråret 2007 - November

Pokeråret 2007 - November 0001

Enda en måned full av turneringsaction fra USA, Europa og Asia. Annette Obrestad og Chris Ferguson var to av de største navnene som kom langt i novemberturneringer. November ga oss mange nyheter, og blant de alle har vi valgt ut disse for et gjensyn:

Peters slår Obrestad i PokerStars.net EPT Dublin-finale - Annette Obrestads vei mot seier under EPT Dublin møtte dessverre uventet motstand i form av Reuben Peters. Den unge amerikanske onlinespilleren kom etter å ligge bak og hindret Annette fra å vinne sin andre store tittel i løpet av året. Peters startet dagen som en av de med minst chips på et finalebord som også hadde Trond Eidsvig og Thierry van den Berg. Obrestad vant allikevel €297.800 for andreplassen, mens vinneren tok hjem €532.620.

"Jesus" Ferguson tar sin tredje Circuit Ring - Chris "Jesus" Ferguson ble den første til å vinne tre WSOP Circuits i november da han slo den lokale proffen Dustin Fox under Main Event i Harvey's Lake Tahoe. Ferguson var en dominerende spiller gjennom turneringen og holdt en stor ledelse da finalebordet startet. Heads-up satte en rekord som aldri kan slås, den delen varte i bare en hånd da Ferguson som fikk tress etter å ha startet med TT slo Fox sine AA. Ferguson vant $203.649, og Fox $119.333.

Assadourian triumferer i PokerStars.net APPT Macau - En annen form for historie ble skapt da PokerStars.net Asia Pacfic Poker Tour ankom Macau. Den rask sammensatte turneringen var den første store turneringen til å holdes på fastlandet i Kina. Vinneren ble den unge australske Eric Assadourian som kom fra å ligge under til å vinne førstepremien på $368.640. Emad Tahtouh ledet godt ved starten men ble tatt ut og endte på femteplass, mens Assadourian raste i tet og holdt Bo Sehlstedt og David Paul Steicke unna for å vinne.

"fkscreennames" vinner FTOPS VI Main Event - Full Tilts FTOPS VI ble avsluttet på senhøsten etter å ha delt ut mer enn $11 millioner over 14 turneringer. Den største av de 14 turneringene var Main Event, en $500+35-turnering som tiltrakk seg 4.371 spillere og toppet lett garantisummen på $2 millioner. Da dagen var over var "fkscreennames" vinneren og tok med seg $385.937,45.

New Jersey-mann drept i NY-pokerran - En av New Yorks kjente undergrunnsklubber ble åstedet for et mislykket ransforsøk i november, noe som ledet til at en av spillerne ble drept. Frank DeSena, 55, fra New Jersey, døde etter å ha blitt truffet i brystkassen av en kule som etter sigende ble avfyrt ved et uhell da en av ransmennene mistet våpenet sitt. Politiet har foretatt to separate arrestasjoner i saken.

Carlos Uz vinner på Caesars Indiana - En av de første store pokerresultatene i November kom fra WSOP Circuit-stoppen i Caesars Indiana, hvor Carlos Uz ble den offisielle vinneren etter en deling mellom han og Marc Fratter under Main Event. Uz og Fratter delte pengene omtrent jevnt etter å ha spilt seg til topps på et finalebord som også inkluderte WSOP 2007 Player of the Year Tom "Donkey Bomber" Schenider.

Nøkkelord: WSOP Circuit, pokerkriminalitet, FTOPS, APPT, Annette Obrestad, Chris "Jesus" Ferguson, EPT Dublin.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories