Pokeråret 2007 - September

Pokeråret 2007 - September 0001

September måneds nyheter kom primært fra turneringer og ikke fra juridiske spørsmål. Det var måneden da den første WSOP Europe skulle spilles, og også da måneden hvor Annette Obrestad virkelig plasserte Norge på pokerkartet. Her er de internasjonale overskriftene:

WSOP Europes Main Event vinnes av Annette Obrestad - Vår egen online-sensasjon, Annette "Annette_15" Obrestad, var ikke gammel nok til å spille under WSOP i Vegas da hun møtte til start under WSOPE Main Event i september. Det lot ikke til å påvirke henne særlig, da hun vant over et prominent felt på 392 spillere. Annette ble dermed historisk, både som første vinner av WSOPE Main Event og som den suverent yngste som noen gang har vunnet et WSOP-armbånd. Obrestad vant £1.000.000. John Tabatabai kom på andreplass og Matthew McCullough ble nummer tre.

Mouawad vinner EPT London - Libanesiske Joseph Mouawad vant sin første store tittel da han vant EPT London. Mouawad begynte finalen som nummer to, etter den unge tyske stjernen Florian Langmann, ved et bord som hadde prominente navn som Anthony Lollouche, Fredrik Haugen, Paul Mendes og Marcel Baran. Mouawad spilte ut alle og til slutt var det Langmann og Mouawad som satt igjen. Langmann måtte nøye seg med andreplassen, mens Mouawad fikk førsteplass og £611.520.

Jordan Morgan vinner Tunica Circuit Gold - De spillerne som ikke var i London for å spille WSOPE hadde muligheten til å spille den populære WSOP Circuit på Tunica i Mississippi. I september brøt Jordan Morgan gjennom og vant turneringen. Tidligere hadde han vist hva han var verdt online, og hadde også hatt ok resultater ved liveturneringer, men dette ble turneringen hvor han virkelig slo gjennom. Morgans seier ga ham $213.288.

Thomas Bihl vinner den første WSOPE-eventen - Som en anerkjennelse til en av de mest populære turneringene under WSOP, $50.000 HORSE, ble den første turneringen på europeisk jord en £2.500 HORSE, som tiltrakk seg hele 105 spillere. Blant de åtte finalistene var det hele 9 WSOP-seiere (Jennifer Harman, Gary Jones, Joe Beevers, Kirk Morrison, Thomas Bihl, Yuval Bronshtein, Alex Kravchenko og Chris Ferguson), og meget passende ble det en av de få ved bordet uten armbånd som vant, Thomas Bihl.

Alioto vinner armbånd i WSOPEs andre event - Event #2 under WSOPE var £5.000 Pot Limit Omaha, som på tross av amerikanske røtter, er svært populært i Europa. Det ble italienske Dario Alioto som vant denne turneringen etter en hard finale som inkluderte Andy Bloch og PokerNews sin egen Tony G. Alioto vant turneringen og £234.390.

North Carolina Poker razzia fanger to pokerstjerner - Pokerrazziaer er ikke noe ukjent fenomen i ISA hvor man hele tiden forsøker å stoppe ulovlige spill. En av de mest bemerkelsesverdige razziaene i 2007 fant sted i North Carolina hvor en semi-privat klubb ble gjennomsøkt. Det viste seg at to kjente navn var involvert, Mciek "Michael" Gracz, som har et WSOP-armbånd og seier i PartyPokers Million IV, og Chris Belle, som har tre WSOP og WPT-finaler. Begge ble arrestert og anmeldt.

Raymer vinner WCOOP Event #6 - Hver event i PokerStars World Championship of Online Poker tiltrakk seg mengder av spillere og store pengepremier. Event #6, en $320 Pot Limit Omaha, var spesiell da den ble vunnet av vinneren av WSOP Main Event 2004, Greg "FossilMan" Raymer. Raymer vant i sin tid billett til WSOP Main Event gjennom PokerStars, og har siden da vært et prominent medlem av Team PokerStars. Han vant sin første WCOOP-tittel og $168.362,40.

Ziv Bachar vinner i Seoul - Sør-Koreas første store pokerevent fikk en vinner som kom hele veien fra Israel. Ziv Bachar, en ung mann fra Tel Aviv, tok gullet i Seoul, den andre delen av Asia Pacific Poker Tour. Bachar vant i prinsippet turneringen da han tok en kjempepott mot Sid Kim som sluttet som nummer tre. Josef Berec ble nummer to, mens Bachar kunne heve $139.872 for innsatsen.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories