888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Pokeråret 2007 - Juni

Pokeråret 2007 - Juni 0001

I juni startet den 38. World Series of Poker, og det ble nok en gang et WSOP som satte rekorder på Rio i Las Vegas. Hver eneste dag ble det kåret nye mestre, men det kom også nyheter fra andre steder enn spillhovedstaden. Nyhetene sto i kø i en begivenhetsrik juni måned.

Hellmuth vinner sin 11. WSOP-tittel Hvem ville først vinne en 11. WSOP-tittel? Alle tre spillerne med ti tidligere seire kom langt i forskjellige turneringer i starten av WSOP. Men verken Johnny Chan eller Doyle Brunson klarte å gjøre jobben, i stedet ble det Phil Hellmuth Jr. som skrev historie med den 11. WSOP-seieren. I event #15, en $1.500 No Limit Hold'em vant Hellmuth foran 2.628 andre deltakere da han slo Andy Philachack og syv andre finalister. Finalen ble spilt i "Bluff-teltet" som var et nærmest hermetisk lukket telt som gjorde det mulig å sende noen av WSOP-finalene som pay-per-view via internett. Men på tross av det lukkede teltet så ble feiringen av Hellmuth langt fra hemmelig, det ble laget en seremoni der han fikk utdelt førstepremien fra turneringen på $637.254, og de to andre legendene, Brunson og Chan, gratulerte.

Freddy Deeb vinner $50.000 HORSE-turneringen - Utover Main Event så er det $50k HORSE som er mest prestisjetung. 148 av pokersportens aller største stjerner møtte til turneringen, deriblant den nå avdøde Chip Reese som skulle forsvare seieren fra 2006. Norske Thor Hansen var også med fra start, og nådde finalebordet sammen med Barry Greenstein, Amnon Filippi, Freddy Deeb, Kenny Tran, David Singer, Bruno Fitoussi, og John Hansen. Deeb trakk det lengste strået og vant $2.276.832 og et spesialdesignet armbånd. Fitoussi kom på andre og vant $1.278.720.

Full Contact Poker stenger, Daniel Negreanu blir en del av PokerStars - Pokersiden som ble hardest rammet av UIGEA var Full Contact Poker, som i juni annonserte at de ville droppe alt onlinespil og fortsette som et diskusjonsforum, noe som i ettertid har vist seg å ha en viss suksess. Full Contact Poker solgte alle sine kunder til PokerStars, og kort tid etter annonserte Daniel Negreanu at han også skiftet fra Full Contact Poker til PokerStars. Dermed ble han en del av en rekke stjerner som spiller under PokerStars' banner.

PokerStars.net annonserer en asiatisk tour - En ny stor pokertour ble offentliggjort da det kom frem at PokerStars ville lansere en tour i det asiatiske markedet, Asa Pacific Poker Tour. Det skulle være stopp i Manilla, Fillipinene og Sør-Korea, sammen med en avsluttende turnering i Sydney. Senere kom det også en event i Macao med på programmet, og det ville bli den første gangen det skulle arrangeres en stor pokerturnering på det kinesiske fastlandet. APPT viste seg fra starten som et seriøst prosjekt som tiltrakk seg en del gode spillere.

Schenider blir den eneste som vinner to WSOP 2007-titler - Å vinne to WSOP-titler på samme år krever ufattelige pokerevner, og en hel del heldige kort. I 2007 var det den erfarne cashgame-spilleren Ton "Donkey Bomber" Schneider som vant to titler. Den første vant han under event #5, $2.500 Pot Limit Omaha & 7 Card Stud (Hi/Lo), og han fulgte opp med å vinne event #46, $1.000 7-Card Stud (Hi/Lo). Utover dette vant han også prisen som årets WSOP-spiller foran Jeffrey Lisandro.

Billirakis yngst til å vinne WSOP-tittel - Det er en aldersgrense på 21 år ved WSOP, og i 2007 kom man veldig tett på å få en vinner som var nettopp 21 år. Akkurat ett år etter at Jeff Madsen satte den forrige rekorden, vant Steve Billirakis den første WSOP-turneringen i 2007 i en alder av 21 år og 10 dager. Billirakis slo Greg "FBT" Mueller til slutt og vant $536.287 og en plass i historien.

NETellers Lawrence erkjenner seg skyldig - Hele historien rundt NETeller varte gjennom det meste av året. Kort tid etter at firmaet offentliggjorde en plan for å få utbetalt penger til kundene som hadde fått frosset kontoene i månedsvis, ble det annonsert at en av NETellers grunnleggere, John Lawrence, hadde erklært seg skyldig i en av anklagene; Å ha gitt mulighet for amerikanske borgere å overføre penger til gamblingsider utenfor USA.

Relaterte spillere

Hva synes du?