Pokeråret 2007 - August

Pokeråret 2007 - August 0001

Etter avslutningen av WSOP 2007 ble det litt stille i pokerverdenen et par uker, men i august kom man seg tilbake i normalt gjenge med store turneringer både live og online. Her er de internasjonale overskriftene fra august:

Sander Lyloff vinner Pokerstars EPT-turnering i Barcelona - Danske Sander Lyloff fikk markert seg i pokerverdenen da han vant EPT i Barcelona. Lyloff vant over et felt på 543 spillere, med mange kjente navn. Det ga ham €1.170.000 etter en finaledag som startet med 13 spillere. Lyloff startet finaledagen som nummer to, og endte på topp.

"CrazyZachary" vinner FTOPS V Main Event - Femte utgave av Full Tilt Online Poker Series slo enda en gang alle rekorder, med en turnering som strakk seg over to dager, en turnering med historisk høy buy-in, og så en rekordsettende Main Event. Det deltok 4.578 spillere under Main Event, noe som ga en premiepott på $2.289.000. Etter en lang og hard turnering var det "CrazyZachary" som vant turneringen og $395.905,44.

Dubai World kjøper seg inn i MGM - En av de største byggeprosjektene i Las Vegas er MGM Grand's CityCenter Project. I august annonserte MGM at de fikk en ny partner. For $5,1 milliarder hadde Dubai World, et Dubai-basert holdingselskap, kjøpt 50% av aksjene i prosjektet og 9,5% av aksjene i MGM Grand. I følge planene skal det store CityCentre, som kommer til å endre Vegas' skyline, stå ferdig i løpet av 2009.

Brett Parise vinner APPT Manila - Den nye PokerStars.net Asia Pacific Poker Tour debuterte med en event i Manila, og den første vinneren av en APPT Main Event , ble den 22-årige amerikanske college-studenten Brett Parise. Parise fikk først passet i orden to timer før flyet lettet fra USA. Men de siste anstrengelsene betalte seg, da han vant $179.775 i turneringen etter å ha slått en annen amerikaner heads up til slutt.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories