Mansion Poker lanserer ny VIP lojalitetsklubb

Mansion Poker lanserer ny VIP lojalitetsklubb 0001

Mansion Poker har lansert en VIP Loyalty Club beregnet på å belønne de som velger Mansion som sin faste online pokerside. VIP Loyalty Club er et system basert på spillepoeng og gir flere fordeler, innovative premier, eksklusive kampanjer og spesielle VIP-belønninger, som inkluderer jevnlige freeroller for de som kvalifiserer.

"Pokerspillere er de mest loyale kundene innen gamblingvirksomhet, og det spillerne legger i vil vi gjerne gi tilbake," sier Mansion Poker-ambassadør, og kjent proffspiller Marc Goodwin. "Det er vår måte å takke alle spillerne våre for at de velger Mansion Poker som sitt foretrukne pokersted", la Goodwin til.

Hvert cash game og hver turnering en Mansion-spiller deltar i tjener opp VIP Poker Points, som blir beregnet månedlig og graderer en spiller i en av fem VIP-klassifiseringer: Grønn, Sølv, Gull, Platinum eller Sort.

Alle nye spillere hos Mansion Poker blir automatisk VIP Loyalty Club-medlemmer fra det øyeblikket de spiller den første hånden med ekte penger, og går da inn på det grønne nivået. Grønne VIP-spillere kan oppgradere til en av de fire høyere nivåene ved å spile mer poker for å tjene poeng.

Ukentlige meldinger vil vise en spillers nåværende VIP-status og vise hvor mange flere poeng som trengs for å gå opp til neste nivå. Hver spillers totale poengsum avgjør også hvilken "Bonus Boost" som gjelder. "Bonus Boost" er en prosentandel som øker spillerens totale VIP-poeng på slutten av hver måned, en måte Mansion hjelper spillerne til å klatre opp i VIP-rankingen, noe som gjør at man kan nå opp til Sort VIP-status raskere for å få større og bedre belønninger.

Spillerne vil kunne bruke VIP-poengene i en kommende Mansion VIP Loyalty Club-butikk, hvor man kan kjøpe forskjellige ting, inkludert Mansion-merket pokerutstyr, elektronikk og plasser i store pokerturneringer.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories