Freeroll deg veien til WSOP 2008

Freeroll deg veien til WSOP 2008 0001

Flere store og betydningsfulle pokerturneringer er allerede blitt spilt i 2008. Den første var EPT på Bahamas og nå denne uken ble Aussie Million 2008 avviklet i Melbourne i Australia. Begge stedene med meget god deltakelse og god poker for de som bare var tilskuere. Men tradisjonen tro så begynner PokerNews å servere freeroller til årets aller største pokerturnering i slutten, nemlig WSOP 2008 Main Event.

Aller først ut i samarbeid med PokerNews er

Duplicate Poker å servere 6 stk freeroller til lesere av PokerNews. Og du kan allerede NÅ kvalifisere deg for alle 6 freerollene. Kravene er meget enkle. Alt du behøver å gjøre er følgende:

For å kunne delta i en eller flere av disse freerollene hos Duplicate Poker, må du laste ned deres programvare gjennom PokerNews, registrere en konto, gjøre et innskudd på minimum $50 og spille inn minst 100 bonuspoeng for deretter å bli automatisk registrert på den neste $12,500 World Series Freerolle som arrangeres hos Duplicate Poker. Du må oppfylle disse kravene i løpet av de siste 30 dagene før, og senest 24 timer før freerollen starter for å kunne delta i den. Alle eksisterende spillere som har lastet ned Duplicate Poker gjennom PokerNews tidligere er også velkomne til å delta, mot å oppfylle de gitte kravene beskrevet over her.

Skulle du klare å vinne en av disse freerollene, så er du allerede et medlem av Team PokerNews og får alle de godene det fører med seg. Og for å ha vunnet selve freerollen vil du få følgende premie:

Hver Duplicate Poker $12,500 World Series Freeroll pakke inneholder innkjøpet i Main Event (verdi $10,000) og $2,500 i kontanter til reise og opphold. Alle spillere som vinner reise vil automatisk bli medlemmer i Team PokerNews og motta eksklusive effekter og inngangen til vårt offisielle Team PokerNews VelkomstParty.

Main Event av WSOP 2008 starter i Las Vegas 3. Juli og er høydepunktet for enhver pokerspiller i hele verden – uten tvil! Mye bedre mulighet enn det som her er tilbudt deg vil du neppe finne de neste månedene, annet enn på freeroll sidene hos Pokernews. Gjør deg klar i dag og vinn din reise til Las Vegas sammen med Duplicate Poker

Hva synes du?

More Stories

Other Stories