VIP Skandinavia

VIP Skandinavia 0001

Everest Poker kommer stadig med nye forbedringer og gode tilbud. Denne gangen lanserer de et tilbud KUN for det skandinaviske markedet. De tilbyr en VIP bonus som gjelder kun for Norge, Sverige og Danmark.

Nå ved lanseringen er det et beta system av sitt nye VIP program som de ønsker å teste ut på de skandinaviske markedet. Og det blir meget lønnsomt å bli med å teste dette. Du kan nemlig spille inn en bonus på helt opp til $2000 i løpet av 25 dager. Det hele er basert på deres tidligere lanserte Summitpoeng system. Så jo flere summitpoeng du spiller inn, jo mer bonus vil du få etter at månedsperioden (25dager) er over. All bonus vil bli utbetalt den påfølgende måneden.

Den laveste bonusen begynner allerede på 3000 summitpoeng og gir deg $100 i cash rett inn på kontoen. Derifra klatrer det oppover til du passerer 50.000 Summitpoeng som gir deg fantastiske $2000. Eneste begrensningen er at Summitpoengene MÅ være opptjent via rene pengebord eller pengeturneringer. Poeng fra spesielle kampanjer eller via poeng turneringer gjelder ikke inn i dette systemet. Men det finnes godt om alle disse variantene hos Everest Poker, så det skulle være en "smal sak" å tjene seg en god bonus i løpet av disse 25 dagene. Her kan du selv se stigen av bonusen:

SUMMIT POENG-NIVÅER - PILOT BONUS

Over 50 000 poeng - $2,000

30 000 til 49 999 - $1,200

20 000 til 29 999 - $800

10 000 til 19 999 - $500

6 000 til 9 999 - $250

3 000 til 5 999 - $100

(Alle detaljer om denne Beta VIP Bonusen for Skandinavia leser du selvfølgelig om på Everest sine egne sider. Der finnes også en detaljert oversikt over de krav som må oppfylle.)

I tillegg til denne utrolige bonusen, så finnes det en hel mengde gode tilbud hos Everest Poker. Vi kan nevne Stikkord som Avalanche, EPEC, "Live the Dream" og "overlev arbeidsuken". Alt dette kan du lese om i andre artikler her på PokerNews Norge, eller direkte på Everest Poker sine egne kampanjesider.

Dagens Tips: Last ned Everest Poker allerede NÅ og forbered deg på gode bonuser i februar måned og i månedene fremover! HUSK vår bonuskode PNEWS2 for en spesiell velkomstbonus

Hva synes du?

More Stories

Other Stories