EPT København-plasser ledige hos Ladbrokes Poker

EPT København-plasser ledige hos Ladbrokes Poker 0001

EPT Scandinavia Open i København har allerede solgt ut alle plassene, men du trenger ikke å sitte hjemme og følge livedekningen av den grunn. Du kan reise dit takket være Ladbrokes Poker. Dette er fordi de har to plasser å gi bort eksklusivt for cash og SNG-spillere.

Ladbrokes Poker er allerede kjente som kongene av gjestfrihet når det gjelder disse store turneringene, og du kommer til å få oppleve komforten i spillerlosjen deres gjennom hele turneringen. Dette inkluderer opplæring av teamet med sponsede spillere, VIP-fester, heads up-turneringer og mediaturneringer.

Det er to måter å sikre plass i EPT neste måned. Alle som spiller cash vil delta i et rake race, hvor du tjener poeng for hver cent du betaler i rake. Så om du er småspiller eller spiller $50/$100 Omaha så har du en mulighet. Den andre måten er for SNG-spillere. Den fungerer på omtrent samme måte, hver cent du betaler i avgift skaper poeng.

De 30 beste fra SNG og cash-konkurransene vil så bli satt i en freeroll hvor man har stack avhengig av hvordan man avsluttet i racet. Lederen i hvert av racene vil ha en fordel på 3000 chips, men potensielt kan uansett hvem som helst vinne.

Kampanjen går fra fredag 25. januar og avsluttes den 8. februar. Hver mandag er det doble poeng, så sørg for at du får spilt mye og ikke glem bonusen på $500 du får når du registrerer deg hos Ladbrokes Poker.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories