Store penger skifter hender i Betfair Poker sine cash games

Store penger skifter hender i Betfair Poker sine cash games 0001

Det er ikke tvil om at Betfair Poker har blitt en av de raskest voksende pokerrommene i Europa de siste tolv månedene. Ikke bare var de vert for WSOPE, men de signerte også sponsoravtale med Annette Obrestad, som skulle vise seg å vinne Main Event. Pokerrommet i seg selv har hatt noen større oppgraderinger på programvaren, noe som har slått godt an til high stakes-spillerne.

Det som har utmerket seg mest er et $250/$500 no limit hold'em-bord som har hatt noen massive potter. For kort tid siden var det nesten $600.000 ved bordet, og det var to spillere som satt igjen og spilte - "operation" med $150.000 og "SuckMyD" med $450.000. Det er anslått at den svenske spilleren "SuckMyD" vant rundt $330.000 i den runden.

"SuckMyD" er nok et godt tips til hvem som skal vinne månedens Betfair Poker cash game leader board. Dette er et konsept unikt for Betfair Poker, som feirer den mest vellykkede cash-spilleren basert på den månedlige inntekten for spillere på både høye, middels og lave stakes. Forrige måned tok Betfairs egen Ben "Milkybarkid" Grundy toppen av tabellen og vant $3000 i den etterfølgende freerollen.

"Det er en flott jobb om du takler presset", sa talsmann for Betfair, Oliver Bowen. "Betfair er veldig populært blant high stakes-spillere på grunn av at utbetalingssystemet vårt er en av de beste på nettet. Når du investerer så mye penger vil du vite at siden er sikker, at utbetalinger går raskt og at veksklingskursene er rettferdige. Programvaren vår har kommet enormt langt. Vi har sett en solid økning i spillere i løpet av de siste månedene, og disse high stakes-spillene gir alle spillere god underholdning."

Dagens Tips:Om du spiller med de store gutta eller er en hai på småbordene, kan du dra fordel av en eksklusiv PokerNews-bonus når du registrerer deg hos Betfair Poker. Bruk kode BF1000 og du vil få bonus opp til $1000 - nok til å starte veien mot de store bordene.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories