Annette Obrestad og Thor Hansen videre i Dortmund

Annette Obrestad og Thor Hansen videre i Dortmund 0001

Det ble ingen stor dag for nordmenn i Dortmund under pokerstars.com sin European Poker Tour dag 1B heller. Det er namlig ikke mange norske spillere som har funnet veien til Tyskland denne uken. Kun 5 norske spillere stilte til start på dag 1B og sammen med de 2 fra dag 1A så blir det kun 7nordmenn til start i Dortmund. Men fra dag 1B fikk vi 2 spillere videre, Annette Obrestad og Thor Hansen på henholdsvi 50.000 og 34.000 chips (forbehold omantall chips før tellingen fra Pokerstars foreligger i morgen tidlig.

Fjorårets mester, Andreas Høivold, var den som startet best av de norske og økte sin stack allerede den første timen med over 3000 chips. Etter cirka 3 timer spill hadde han mer enn doblet sin stack. Men det hele skulle ende galt for Andreas 'Tegneseriesamleren' Høivold, for i den aller siste handen for dagen røk han nemlig ut med Konge par på handen. Han ble møtt av Nicolas Levi som satt med A-Q. Og når bordet legger X-A-A-A-X er det ingen tvil om hvem som har den beste handen.Levi hadde mer chips i utgangspunktet og de begge endte all inn før floppen og Andreas måtte forlate turneringen. Så drømmen om «back to back» i Dortmund brast altså for Andreas Høivold i den aller siste handen av dag 1B.

I løpet av dagen hadde også Andreas Torbergsen og Kristoffer Myhre måttet forlate turneringen, mens det nå da er bare Annette Obrestad og Thor Hansen som skal spille dag 2 i norske farger.

Av andre velkjente spillere som fortsatt er med i turneringen kan vi nevne Daniel Negreanu, Marcel Luske, Rolf Slotboom, Bertrand 'Elky' Grospellier og Thomas Brolin. Av disse spillerne så er det Daniel Negreanu som ligger best an og vil starte spillet av dag 2 med omtrent 50.000 sjetonger foran seg på bordet.

De offentlig tallene for PokerStars.com EPT i Dortmund er:

Antall spillere: Dag 1A – 198, Dag 1B – 213 - Dette gir totalt 411 spillere i Dortmund EPT.

Premiesummen: Den totale premiesummen i Dortmund er på €3.288.000 og vil gi en førstepremie på omtrent €800.000

Antall betalte premier vil bli cirka 46, men de jobber fortsatt med dette er meldingen fra PokerStars på slutten av dag 1B.

Det startet spillere fra 34 nasjoner, og Tyskland var største nasjon med 131 spillere. Norge stilte med totalt 7 spillere.

Dag 2 starter i dag torsdag klokken 15.00 lokal tid, og om du ønsker å følge med utover kvelden hvordan det går med våre to håp, Annette Obrestad og Thor Hansen, så kan du gjøre dette via vår liveblogging fra Dortmund HER

Vi vil også i dag komme tilbake med den korrekte antall spillere som er videre til dag 2 fradag 1B og den totale chipcounten når den foreligger fra arrangøren.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories