Sorel Mizzi vinner den største Sit & Go i historien

Sorel Mizzi vinner den største Sit & Go i historien 0001

Etter å hatt en tøff periode i det siste så klarte nå den online pokersensasjonen Sorel Mizzi å vinne historiens største SNG. Mizzi, som kom på tredje under årets Irish Open, har akkurat vunnet $200-000 på Titan Poker "Tournament Titan" Sit and Go. Turneringen som hadde en garantisum på $1 million, og det var 20 spillere som spilte, alle enten invitert eller kvalifisert gjennom flere finalebord eller gjennom et poengrace.

Etter noen tøffe uker i det siste så hadde Mizzi nok å glede seg over. I tillegg til pengene vant han også en plass i World Series of Poker 2008.

"Jeg har spilt profesjonelt i over et og et halvt år. Poker har gitt meg muligheten til å reise og gjøre så mye fantastisk. Jeg så frem til denne turneringen som en mulighet til å vise pokermiljøet hva jeg var i stand til", sa Sorel.

Dette er bare en av en lang rekke kampanjer hos Titan Poker. Akkurat nå har du sjansen til å vinne en Porsche i $150.000 World Challenge, og nyregistrerte får automatisk plass i en freeroll hvor man kan vinne en drømmeferie med Titan.

Og ikke glem at når du registrerer deg hos Titan Poker gjennom PokerNews sine linker får du også $50 på kontoen i tillegg til den vanlige bonusen, og du får muligheten til å spille i Aussie Millions- og South African PokerNews Open-freeroller.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories