PokerStars ruller ut betaversjon av klient for Mac

PokerStars ruller ut betaversjon av klient for Mac 0001

Mac-brukere har eksistert lenge og kommer antakelig til å fortsette å eksistere i fremtiden og. Dette er noe som PokerStars har tatt konsekvensen av og har drevet med utvikling av en klient for Mac. Majoriteten av alle pokerklienter som finnes på markedet støtter kun Windows. Nå kommer PokerStars med sin Mac-kompatible betaversjon, som ligger tilgjengelig for nedlastning hos PokerStars.

Stars har i lengre tid testet Mac-versjonen, men da kun med lekepenger. Det er først nå den slippes, endog i betaversjon, slik at Macintosh-brukere kan spille med ekte penger. Dette blir nok tatt godt i mot av mange, da det er en stor gruppe mennesker som bruker Mac i dag. Versjonen som slippes er veldig lik den tradisjonelle versjonen som Windows-brukere har, bortsett fra Layout Manager og Preferred Seat-funksjonene som ikke finnes i denne betaversjonen.

Her er systemkravene for PokerStars Mac-klient:

Programvare: Mac OS X 10.4.10 eller nyere

Minimum maskinvare:

- PowerPC G4, G5 eller Intel Mac

- 512MB RAM

- 1024x768 eller høyere oppløsning

- 60MB ledig plass

- Minimum 56k internettlinje

Anbefalt maskinvare:

- PowerPC G4 1Ghz eller raskere, PowerPC G5 eller Intel Mac

- 1024MB RAM

- 1024x768 oppløsning

- 100 MB ledig plass

- 128k eller raskere internettlinje, DSL eller kabel

Hva synes du?

More Stories

Other Stories