PokerNews Norge ønsker alle sine lesere God Jul

PokerNews Norge ønsker alle sine lesere God Jul 0001

Da er det bare timer igjen før Julen ringes inn over hele landet og julen 2008 er her. PokerNews Norge vil ønske alle sine lesere en riktig GOD JUL og håper alle har hatt et riktig bra år i 2007.

Pokeråret 2007 har i sin helhet vært et bra år for Norge, med mange bra resultater ute i verden. Vi har fått hjem seire i flere store turneringer og andre meget bra plasseringer og resultater. Og det hele toppet seg i 2007 når Annette Obrestad vant World Series of Poker Europa main event i London.

PokerNews har utiklet seg mye i løpet av 2007 og har blitt en av hovedaktørene i verden på live blogging fra de aller største turneringene i verden. Det hele begynte med WSOP i Las Vegas hvor PokerNews var hovedmediapartner til å gi alle lesere over hele verden direkte oppdateringer minutt for minutt. Vi har vært med å blogge under EPT, APPT, WPT, Aussie Million og vår egen PokerNews Cup. I 2008 vil vi være til stede under alle de samme som i 2007 og flere andre også. Vi håper 2008 vil bli om mulig et enda bedre år!

Allerede de første dagene i januar er vi på plass i Australia og dekker Aussie Million direkte og deretter går det slag i slag utover hele året.

2008 vil bli et spennende år på mange måter – ikke bare alle turneringene som skal spilles rundt om i verden, men all kranglingen om regelverk for onlinepoker rundt om i verden. Norge har lovendringer liggende ute til høring og vi venter alle med spenning hvordan dette vil ende. La oss håpe at det blir et godt utfall for oss som elsker poker og at vi kan få noe å glede oss over i 2008.

Det er så mye som skjer og så mye som skal skje at vi kunne skrevet om dette i artikler som ble lengre enn lengst. Men la oss nå heller glede oss over den høytiden vi er på vei inn i og legge vekk alle problemer for noen dager.

PokerNews Norge ønsker igjen alle i pokerNorge en Riktig God Jul.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories