Pokerlegenden Chip Reese er død

Pokerlegenden Chip Reese er død 0001

Den legendariske pokerspilleren Chip Reese har gått bort. David "Chip" Reese var ansett av sine medspillere som en av de beste all round-spillerne i sin generasjon. Han vant tre WSOP-armbånd, inkludert den ettertraktede $50.000 HORSE-turneringen i fjor, og er medlem av poker hall of fame.

Reese sa nei til en stilling ved Stanford Business School for å spille poker på proffnivå etter å ha vunnet over $100.000 som student. Han ble beskrevet av Doyle Brunson som en av de beste stud-spillerne i verden, og har to WSOP-armbånd i stud, og skrev også et kapittel i Supersystem om emnet.

Mike Sexton hadde følgende å si da han fikk vite om dødsfallet: "Chip Reese var antakelig den mest vellykkede pokerspilleren noen sinne. Han var også den yngste spilleren til noen sinne å komme inn i Poker Hall of Fame, og det var vel fortjent. I mange år ble han sett på som den flinkeste all round-spilleren i verden og ved å vinne $50.000 HORSE under WSOP beviste han det en gang for alle. Chip har alltid blitt beundret av andre spillere for sin suksess, opptreden ved bordene, og at han aldri steamet eller gikk på tilt. Når du snakker om de store i poker, så sett Chip Reese øverst på listen."

Reese gikk bort, 56 år gammel, etter å ha blitt lagt inn på sykehuset med lungebetennelse.

PokerNews kondolerer til venner og familie av David "Chip" Reese i denne vanskelige tiden.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories