Kvalifiseringer klare for PartyPoker Million

Kvalifiseringer klare for PartyPoker Million 0001

Den berømte PartyPoker.com Million kommer tilbake neste år og skal arrangeres i middelhavet fra 3. til 10. mai 2008. Onlinekvalifiseringer er i gang host PartyPoker.com, hvor du kan vinne plass i den prestisjetunge turneringen for så lite som $1!

Det åtte dager lange PartyPoker.com Million VI skal seile fra Venezia i Italia med stopp i Bari, Olympia i Hellas, Izmir og Istanbul i Tyrkia og Dubrovnik i Kroatia før det returnerer til Venezia. Skipet, MSC Poesia, er en toppmoderne cruiseliner full av luksus. Om bord er det restauranter, barer, tennisbaner, minigolf, basseng, spa, diskotek, kino, shopping og mye mer! Hovedattraksjonen vil selvsagt være det massive kort-rommet som kommer til å være åpent 24 timer i døgnet.

Det er nå mulig å få seg en PartyPoker.com Million VI-pakke som er verdt hele $12.000. Dette inkluderer buyin til main event på $8.200, $2.700 for opphold om bord og $1.100 i lommepenger. Alt pokerspill vil bli filmet for å sendes på TV verden over.

Tidligere kjente vinnere av Party Poker Million er Kathy Liebert, Howard Lederer, Erick Lindgren, Michael Gracz og Mike Schneider. Om vi inkluderer andre store navn som har nådd finalebordet så kommer Phil Hellmuth, Chris Ferguson, Mel Judah, Chip Jett, Daniel Negreanu, Steve Zolotow, Scotty Nguyen, Barry Greenstein, John Juanda og Paul Darden også med på listen. Den første Party Poker Million ble sett på som et gjennombrudd for pokeren, da det var den første turneringen som ga $1.000.000 i førstepremie, den første som hadde direkte buyin sammen med onlinekvalifiseringer, og den første som arrangerte finale om bord på et cruiseskip. Resultatet ble også historisk, da Kathy Liebert sin seier markerte den første store turneringen vunnet av en kvinne.

"PartyPoker.com Million har mye historie og det er flott å kunne ønske velkommen igjen i 2008", sa en talsmann for Party Poker. "Å sikre seg en pakke til det originale pokercruiset ville være en fin måte å avslutte 2007 på."

Talsmannen fortsatte så med flere detaljer rundt turneringen: "Med overgangen til en europeisk rute valgte vi å endre til no limit i stedet for limit, men utseendet og følelsen i turneringen kommer til å være den samme. Mange av de kjente fjesene kommer tilbake. Mike Sexton skal være vert, Matt Savage og Dave Lamp er turneringssjefer og det respekterte Card Player Cruises-teamet som inkluderer Linda Johnson, Mark Tenner og Jan Fisher vil være ansvarlige for driften av pokerrommet."

Onlinekvalifiseringer starter på så lite som $1 og den ukentlige $600+40 gir en $12k-pakke for hver 20. spiller som deltar og en garanti på tre pakker. Det er et vidt spekter av nivå man kan kaste seg inn på, inkludert £3 rebuy, $8 turbo satellitter og en daglig $64+6 speed-kvalifisering for de som har litt mer å rutte med. PartyBets.com kommer også til å tilby online betting på pokerspillet som foregår om bord når tiden begynner å nærme seg.

Dagens Tips:Kvalifiser deg til Party Poker Million online i dag.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories