2008 NBC Heads-up Poker Championships inviterte er annonsert

2008 NBC Heads-up Poker Championships inviterte er annonsert 0001

Proffspillere sjekker mailboksene sine for tiden, nå da NBC offisielt har begynt å invitere spillere til den fjerde årlige NBC National Heads-UP Poker Championship. De første 20 invitasjonene av 64 har blitt sendt og den nå tradisjonelle debatten om hvem som er med og ikke er i gang.

Det kom ikke som en overraskelse at de første tjue besto av WSOP-vinnere, blant andre Doyle Brunson, Johnny Chan, Chris Ferguson, Scotty Nguyen, Jamie Gold og Jerry Yang. Tidligere National Heads-Up-vinnerne Ted Forrest (2006) og Paul Wasicka (2007) er også i den første gruppen av inviterte. Fem ganger WSOP-armbåndvinner Phil Ivey nådde også listen over tidlig inviterte, sammen med Jennifer Harman, Barry Greenstein, Mike Matusow, Howard Lederer, Annie Duke og Antonio Esfandiari.

WPT-vinnerne Erick Lindgren, Gavin Smith og Jonathan "Fiery Justice" Little er også invitert. Dette er første gang for Little, sammen med online heads-up-spesialist Brian "sbrugby" Townsend, noe som tyder på at NBC er mer oppmerksom på onlineprestasjoner enn før. Skuespillerinnen Shannon Elizabeth kom også med blant de første 20. I fjor var Elizabeth en av de mer kontroversielle valgene, men da hun kom til semifinalen i fjor ble valget enklere i år.

Selv om NBC har gjort en god jobb med å velge blant de beste til denne turneringen, så har de også vært litt unnvikende i forhold til bransjen og kjendisspillere, noe som har åpnet for diskusjon blant fans. Valg som LA Lakers sin eier Jerry Buss, skuespiller James Woods, Celine Dions manager/mann Rene Angelli og Las Vegas-advokat David Chesnoff ble alle sett på som kontroversielle.

Det er ingen garantier for neste runde av inviterte, men det er vanskelig å se for seg at NBC deler ut kortene uten at 2005 Heads-Up-vinner, tidligere WSOP-mester og elleve ganger WSOP-vinner Phil Hellmuth. En kort liste over andre sannsynlige inviterte er Daniel Negreanu, Huck Seed, TJ Cloutier, Erik Seidel og Carlos Mortensen. Alle har tidligere vært invitert hvert år siden starten. Det gjenstår å se om NBC kommer til å ta med 2007 WSOP Heads-Up-vinner Dan "rekull" Schreiber. Selv om han er en nykommer har unge Schreibers armbånd helt klart betydning og han har skapt seg et navn i onlinemiljøet.

2008 National Heads-Up Poker Championship skal spiles 29. februar til 2. mars på Caesars Palace i Las Vegas, og sendes på NBC i april.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories