WSOP 2018

Utrolige nyttårs verdier hos Mansion Poker

Utrolige nyttårs verdier hos Mansion Poker 0001

Nok en gang beviser Mansion Poker at de er det stedet du skal spille om du er på jakt etter verditurneringer. Som den regjerende kongen av verditurneringer starter de 2008 med en turnering med $20080 lagt til i verdi den 2. januar.

For hele $1+0.10 kan du spille med i denne turneringen hvor de har lagt $20080 til premiene og kan bli den største premien i firhold til investeringen for å delta i hele 2008. Happy New Year Freezeout heter turneringen og du finner den under spesialturneringer i lobbyen hos Mansion Poker. Jammen ikke ofte man kan delta i turneringer med en slik premie for bare $1, det er jo nesten det samme som en freeroll.

Turneringen starter med 3000 chips til hver spiller og det skal spilles 15 minutter på hvert nivå. Så det burde bli muligheter for skikkelig godt spill også i denne turneringen.

Turneringen er åpen for alle som har åpnet en "real money" konto og dersom du ikke skulle ha det allerede kan du fikse dette HER. Her kan du også benytte deg av PokerNews sin eksklusive bonus på 100 % opp til $500 ved å benytte bonuskoden NOPNEWS

Og om ikke det er nok, så får du i tillegg muligheten til å delt i en Aussie Million freeroll til en verdi av hele $15.000 dersom du signerer opp en konto før 1. januar. Så her har du muligheten til å spille om verdier for hele $35.000 hos Mansion Poker i løpet av bare få dager!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories