Greg Raymer intervju del II

Greg Raymer intervju del II 0001

PN: Favorittfilm?

Greg: Da må jeg si Ringenes Herre-trilogien. Jeg syntes både storyen og effektene var helt utrolige.

PN: Favoritt TV-show?

Greg: Mitt første svar vil vel være litt unikt. Jeg elsker det britiske programmet Bargain Hunt. En av hobbyene mine er å handle på marked, så jeg synes programmet er veldig interessant.

Mitt andre svar er litt mer vanlig. Jeg elsker South Park, Family Guy og Simpsons. Jeg liker South Park fordi de ikke bare presser grensene, de oppfører seg som om det ikke finnes grenser. Simpsons og Family Guy er begge ekstremt morsomme.

PN: Man må bare elske Stewie Griffin.

Greg: Stewart er fantastisk. For en artig karakter!

PN: Har du et mål for pokeren i løpet av de neste ti årene?

Greg: Nei. Jeg tror ikke på å sette mål. Jeg tror det er en tabbe. Mit eneste mål kan du si er å spille hver eneste hånd perfekt. Spesifikke mål er farlige.

PN: Jeg legger dette spørsmålet åpent. Daniel Negreanu?

Greg: Jeg ble overrasket over at Bluff Magazine hadde oss oppført som en av deres topp ti fiender innen poker. Vi diskuterer, men å si at vi er fiender er ikke riktig. Vi er bare to personer som sier det vi mener offentlig og tilfeldigvis er uenige om noen saker.

PN: Chris Moneymaker og du var en av de snille som vant en WSOP Main Event og virkelig hjalp til med å skape den globale pokerbølgen. Vanlige folk følte at de hadde en sjanse til å vinne. Jamie Gold har ikke virket like populær. Kommentar?

Greg: Jeg har bare møtt Jamie to ganger, og legger ikke lit til det som blir vist på TV. Så jeg har ingen mening om det på dette tidspunktet.

PN: Aussie Millions spilles i januar. Planlegger du å bli her og se noe av Australia? Eller skal du hjem?

Greg: Jeg flyr hjem og bruker litt tid med familie og venner. Jeg er ikke 100% sikker på Aussie Millions akkurat nå da jeg har en PokerStars-turnering i samme tid.

Jeg skal spille veldedighetsturneringen i Sydney og så fly hjem.

PN: Hvilken organisasjon representerer du?

Greg: Jeg spiller for Bubel-Aiken-fondet. Min kone er involvert i det og det er noe som er veldig viktig for oss begge. Jeg håper virkelig at jeg kan vinne. Fondet er fantastisk og hjelper barn på en spesiell måte. Sjekk ut nettsiden. Den er veldig interessant og verdt å bruke tiden på.

PN: Det skal jeg gjøre. Du har spilt mot mange pokerspillere i England. Kan du fortelle leserne litt om hvordan det var?

Greg: Jeg liker London by. Det er en ekstremt dyr by å bo i, men jeg elsker å komme på besøk. USA og Australia har ikke den historien som England har. Jeg elsker antikviteter og oldtidshistorie, og begge finner jeg i England. Jeg synes det er artigere og mer interessant å besøke de stedene enn USA. Dublin var også et veldig interessant sted.

Når det kommer til poker så har jeg spilt EPT London, WSOPE, EPT Dublin, British Poker Open, og noen flere. Jeg har også vært i London flere ganger for å spille inn kommentarer til episoder av EPT for TV, noe som er veldig artig.

PN: Et siste spørsmål. Har du noen råd til leserne av PokerNews?

Greg: Det viktigste av alt er å spille med bankrollen din. Poker er et fantastisk spill, men folk som taper mer enn hva de har råd til er noe av det negative med spillet. Om du har kontroll på bankrollen og spiller stødig poker så vil du få noe ut av spillet.

PN: Takk for tiden Greg. Lykke til i veldedighetsturneringen. Forhåpentligvis kan vi ta en prat i Melbourne om du kommer til Aussie Millions.

Greg: Ikke noe problem, takk for det.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories