Eksklusivt for PokerNews: Intervju med Greg Raymer del I

Eksklusivt for PokerNews: Intervju med Greg Raymer del I 0001

På en tur til APPT Event i Sydney fikk jeg møtt noen av de større navnene innen poker. Møtet med Greg Raymer var et definitivt høydepunkt. En time med en av de virkelig snille guttene i poker var en artig opplevelse og jeg er svært takknemlig. Jeg ba om ti minutter av Gregs tid og vi snakket i over en time. Jeg møtte ikke Greg, pokerspilleren, men Greg, mannen.

PN: Takk for at du tar deg tid til å snakke med meg på vegne av PokerNews.

Greg: Ikke noe problem. Så, du er fra Australia og jobber for UK PokerNews? Det er vel litt spesielt.

PN: Definitivt. Det er veldig artig og jeg håper å ha muligheten til å reise dit i begynnelsen av neste år.

Greg: Du kommer til å få det moro. Det er mye å se og gjøre der borte.

PN: Du stormet frem i pokermiljøet da du vant WSOP. Hvordan har spillet ditt forbedret seg siden da?

Greg: Ikke så mye som jeg skulle ønsket. Jeg er fremdeles langt fra de beste spillerne i verden, og jeg jobber hele tiden med å bli bedre. Jeg føler at jeg ikke er 100% hele tiden, og det er definitivt noe jeg ønsker å klare. Jeg prøver å spille hver eneste hånd så godt som det er mulig for meg.

PN: Tror du at du kommer til å fortsette å spille poker like aktivt de nærmeste årene?

Greg: Jeg reiser 2/3 av året og det er slitsomt. Men jeg er ikke som de andre proffene. Jeg spiller ikke i nærheten av så mye som de andre. De kommer til en turnering og spiller alle oppvarmingsturneringene og hovedturneringen, så ser de etter neste pokerfestival. De spiller nesten hver dag i løpet av et år og tar en kort pause rundt jul og nyttår, mye fordi de er nødt til det. Jeg er ikke sånn. Jeg kommer til en festival og tar meg tid til å se meg rundt. Jeg fokuserer vanligvis på å spille hovedturneringene og tar fri ellers. Jeg antar at jeg spiller rundt 40 turneringer hvert år.

Det er litt artig, for jeg pleide å spille mer da jeg var advokat. Jeg spilte hver tirsdag på Foxwoods. Så jeg tror ikke at utbrenthet blir et problem. Om noe så kunne jeg spilt mer for å holde meg fokusert.

PN: Hvor mye tid bruker du på å spille online?

Greg: Jeg spiller 15 timer i uka på cashbord hos PokerStars.

PN: Hva liker Greg Raymer å gjøre når han ikke spiller poker?

Greg: Når jeg er hjemme liker jeg å bruke tid med familie og venner. Når jeg reiser så elsker jeg å spille golf. Jeg har et handikap på 16, noe jeg prøver å forbedre.

PN: Hva gjør Greg Raymer sint?

Greg: Jeg har en god sans for humor, og det skal mye til for å gjøre meg sint. Om jeg spiller dårlig blir jeg skuffet, og om folk gjør dumme feil utenfor poker så blir jeg irritert. Men for å gjøre meg sint må du virkelig prøve å såre meg. Om du er slem vil jeg bli såret og dermed sint. Men bortsett fra det så er jeg en vennlig fyr.

PN: Pepsi eller Coke?

Greg: Koffeinfri Coca-Cola Light.

PN: Favorittfilm?

Svaret på verdensmester Greg Raymers favorittfilm og resten av dette intervjuet kommer i del 2 av intervjuet i morgen.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories