888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Flotte julegaver fra Betfair Poker

Flotte julegaver fra Betfair Poker 0001

Betfair Poker vet, som 99% av befolkningen, at du antakelig har utsatt julegavehandlingen til siste minutt. Dette er grunnen til at de tilbyr en mulighet til å vinne julegaver på toppen av en haug med penger.

Ikke bare vil du tjene de vanlige turneringspoengene som teller mot Betfair MTT Leaderboard, du kan også tjene Xmas Present (XP) Points i flere turneringer. De beste 100 spillerne på slutten vil vinne shoppingkuponger til en verdi av $1.500, i tillegg til alt annet du har vunnet i turneringene.

Så ikke bare kan du gi vennene dine fruktene av suksessen din i form av julegaver, men denne onsdagen kan du også dekke de med gaver etter å ha tapt. Det er fordi de arrangerer Xmas Pudding-turneringen som ser ut til å snu MTT-formatet på hodet. Det er fordi $300 blir gitt til den første spilleren som ryker ut og til spilleren som ryker på bobla. Totalt $1000 blir lagt til i premiepotten og ikke bli overrasket om ser at essene dine får betalt mot 7 2 på første hånd.

Betfair Poker har også $500.000 i garantisummer i desember. Det inkluderer sjansen til å vinne plasser i neste års WSOP og WSOPE i samme satellitt, en pakke verdt $40.000. Det er også en $150.000 Guaranteed-turnering og opp til $60.000 i premier som går til de høyest rangerte spillerne etter STAX-systemet.

I tillegg til alt dette må du også huske at du kan få opp til $1000 i innskuddsbonus når du registrerer deg hos Betfair Poker, noe som også er en liten julegave i seg selv.

Hva synes du?