Kom deg gratis til Aussie Millions med Mansion Poker

Kom deg gratis til Aussie Millions med Mansion Poker 0001

Vi sier alle til oss selv på første nyttårsdag at det kommer til å bli et fantastisk år, vi skal slanke oss, vi skal få den forfremmelsen vi har vært på jakt etter, og så videre. Men ganske raskt faller vi tilbake til gamle vaner, mye på grunn av at det er vanskelig å holde seg motivert med de arktiske tilstandene vi opplever i januar. Et sted som kanskje er bedre å starte det nye året er Australia, og nå kan Mansion Poker sende deg dit gratis i januar.

Mansion Poker har to kampanjer gående, og begge kan gi deg plass i Aussie Millions. $15.000-pakken inkluderer plass i main event, reise, opphold, lommepenger og couching av Marc "Mr Cool" Goodwin.

Først og fremst, alle som er nye til Mansion Poker vil å plass i en eksklusiv freeroll for nye spillere. Alle som har registrert seg mellom 15. desember og 1. januar og som har begynt å spille for ekte penger vil få plass i denne den 5. januar.

I tillegg er det en kampanje for eksisterende kunder, Aussie Millions Superleague. En rekke med fire $10+1-turneringer spilles, der de som kommer på de topp 50 plassene får ligapoeng. Den som er på topp etter den siste turneringen den 29. desember vinner $15k-pakken.

Som om ikke det var nok så legger Mansion til $1000 til hver premiepott i Super League og setter også en pris på $500 på hodet til Marc Goodwin i freerollen.

Glem ikke at om du registrerer deg hos Mansion Poker gjennom PokerNews så vil du i tillegg til freerollen også få en eksklusiv bonus på opp til $500.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories