888 lanserer side om ansvarsbevisst spill

888 lanserer side om ansvarsbevisst spill 0001

Det populære online pokerrommet Pacific Poker har vist enda flere tegn til hvor raskt de utvikler seg, nå med en nyhet om at de har fått GemCare-sertifisering. GamCare er Storbritannias ledende autoritet på gamblingproblemer og 888.com-gruppen har nå lansert en egen side om temaet, i tråd med sertifiseringen.

Den nye nettsiden gir enkelt tilgjengelig informasjon om trygt spill, problemgambling, spill av mindreårige og veldedighet. Foreldre kan lære hvordan de oppdager om tenåringsbarna har spilleproblemer, og det er et skjema hvor man kan vurdere seg selv og sine egne spillevaner.

Pacific Poker har også retningslinjer i spillet for å promotere ansvarsbevisst spill. De har muligheten for at man kan be om å bli utestengt fra å spille i perioder, eller at man kun kan bruke en viss mengde penger.

Andrew Poole, sjef for GamCares onlinetjeneste, forklarte grunnen til at 888-gruppen fikk sertifisering:

"Vi er glade for å kunne sertifisere 888 for deres utmerkede drift, " sa Poole. "GamCare ønsker å fremme ansvarlige holdninger til gambling, og vi ser viktigheten av å anerkjenne de organisasjonene som har høye standarder i forhold til sosialt ansvar og beskyttelse av spillere, saker som blir mer og mer viktige for alle online gamling-operatører."

"GamCare anerkjenner det gode arbeidet 888.com har gjort ved å lage en informativ side som tar sikte på å ikke bare hjelpe folk å holde gamblingen under kontroll, men også forteller hvordan mennesker kan finne støtte for seg selv eller andre som kan ha et gamblingproblem", sa Poole.

Dagens Tips:Du vet du er i trygge hender hos Pacific Poker.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories