Premiere for Unibet Nordic Poker Team turneringer i kveld klokken 21:00

Premiere for Unibet Nordic Poker Team turneringer i kveld klokken 21:00 0001

I kveld skjer det igjen! Enda flere spillere skal få sjansen til å prøve seg i større live pokerturneringer! Denne gangen er det Unibet Poker som gir 12 spillere sjansen til å representere dem i større turneringer.

I kveld klokken 21:00 spilles første kvalifiseringsturnering online hos Unibet Poker hvor man skal samle sammen rangeringspoeng for å kvalifisere seg til Unibet Nordic Poker team. Hva i all verden er UniBet Nordic Poker Team stiller du deg sikkert spørsmålet da? Jo her skal vi enkelt forklare deg hvordan du kan bli med i dette teamet.

Unibet arrangerer mellom i dag 14. november og 31. desember en online kvalifisering hver onsdag hvor de skal finne frem til 2 spiller fra hvert av de nordiske landene som skal representere UniBet i Helsinki Freezeout i januar 2008 sammen med Teamets kaptein Micke Norinder fra Sverige. Han spilte seg for øvrig frem til 5. plass i Master Classic i Amsterdam, hvor vår egen Trond Erik Eidsvig vant denne måneden. Av disse åtte spillerne da som kommer frem av kvalifiseringsturneringene skal ytterligere 4 cash spillere være med i teamet – altså tolv spillere pluss Micke.

I løpet av Helsinki freezeout vil disse 12 spillerne spille en intern turnering, hvor de 3 beste får muligheten til å bli med Micke til EPT København 2008.

Går du med drømmen om å bli pokerproff så har du her en ypperlig mulighet her hos Unibet Poker til å få en smak på turneringslivet som proff pokerspiller.

I denne første runden av kvalifiseringer til Unibet Nordic Team Poker spiller det totalt syv kvalifiseringer hvor da de 2 beste spillerne totalt fra Norge, Sverige, Danmark og Finland blir medlemmer av Teamet på deres første turnering.

Her ser du poengrangeringen som deles ut til spillerne i hver turnering:

1: 300 poeng

2: 250 poeng

3: 200 poeng

4: 170 poeng

5: 150 poeng

6: 130 poeng

7: 120 poeng

8: 110 poeng

9: 100 poeng

10: 90 poeng

11: 85 poeng

12: 80 poeng

13: 70 poeng

14: 67 poeng

15: 64 poeng

16: 61 poeng

17: 58 poeng

18: 55 poeng

19-27: 50 poeng

28-45: 40 poeng

46-70: 30 poeng

De fire cashspillerne som også skal være med på teamet er de fire spillerne som har tjent mest penger mellom 14. november og 31. desember på sitt cash spill. Disse fire spillerne kan komme fra alle nordiske landene.

For ytterligere informasjon om Unibets Nordic Poker team så anbefaler vi et besøk på teamet hjemmeside - http://www.unibet.com/nordicpokerteam/ .

Ønsker du å forsøke å spille deg til en god plassering allerede i kveld, så anbefaler vi at du laster ned Unibet Poker klienten allerede nå og laster du ned klienten via PokerNews sine linker her så husk å få med deg vår eksklusive innskuddsbonus på 100 % opp til $100 på ditt første innskudd.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories