Trond Erik Eidsvig vinner Master Classic of Poker i Amsterdam!

Trond Erik Eidsvig vinner Master Classic of Poker i Amsterdam! 0001

Trond Erik Eidsvig (22) fra Ålesund og Norge er den nye og ferskeste Pokermesteren i Amsterdam og Europa. Like før klokken 03:30 i natt vant han Master Classic Of Poker i Amsterdam etter å ha vunnet over et felt på over 400 spillere.

Først var det 5. plass i EPT i Barcelona for ung-gutten tidligere i høst. Deretter var det 4. plass og EPT i Dublin forrige lørdag. Og nå altså lykkes han med å klatre helt til topps i Mater Classic of Poker Lido Tournament i Amsterdam 2007. Ikke mange kan skilte med disse utrolige resultatene iløpet av bare få måneder. Ikke engang de aller største proffene i verden kan vise til så mange utrolig gode resultater på så kort tid. Rundt 8 millioner norske kroner har han vunnet siden sitt første finalebord i Edinburgh i slutten av juni i år. Da kom han på 3. plass i Main event i Scottish Poker Championships og fikk nesten 30.000 dollar for den plasseringen.

Vil du lese om hvordan spillet på finalebordet gikk til utover lørdags kvelden og natten, kan du gjøre det

HER

. Pokernews holland fulgte turneringen på nært hold, og vi fikk oppdateringer av de utover hele lørdagskvelden.

PokerNews Norge vil forsøke å komme i kontakt med Trond Erik Eidsvig i Amsterdam før han forlater den hollandske storbyen, for å få en kommentar om spillet hans og hvordan det føles å vinne en storturnering i poker med så stor deltakelse som i Amsterdam. Og ikke minst hvordan han nå føler seg etter alle disse utrolige resultatene i høst.

Følg med de nærmeste dagene på Pokernews Norge!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories