PartyGaming-sjef øker aksjeantallet i selskapet

PartyGaming-sjef øker aksjeantallet i selskapet 0001

Sjefen for Party Poker har gått langt for å forsikre investorene om at fremtiden er trygg for selskapet. Mitch Garber, CEO i PartyGaming, valgte å avbryte planen om å selge en stor del av aksjene og har i stedet nå tatt opsjoner for 3,5 millioner aksjer.

Han skulle selge aksjene mellom 19. og 31. desember, men eier nå 8,75 millioner aksjer i Party Poker, som er over det dobbelte av det han er pliktig til å ha som CEO.

Som oftest er toppsjefene veldig glade for å selge aksjer i bedriften, uansett om de tror at selskapet kan tjene penger eller ikke. Det er et derfor kraftig signal om hvordan han ser fremtiden til PartyGaming. Det har vært mye spekulering i hvorvidt PartyGaming skulle selges og dermed gjenåpnes for det amerikanske markedet, om dette er tilfellet så ligger Garber an til å tjene mye penger.

Eller, om lovene i USA tilbakeføres og Party Poker igjen får tillatelse til å drive i ISA, så kommer aksjekursen til å øke dramatisk. Party Poker var den første onlineoperatøren som ble rammet av lovendringen i USA, da de trakk seg tidlig ut av det amerikanske markedet. Mange trodde de ville gå konkurs innen et år, men de klarte da å snu skuta og bevise kritikerne feil.

Nyhetene nå vil være betryggende for investorer i |part og fans av pokerrommet. Forhåpentligvis markerer dette starten på Party Poker sin tur tilbake til toppen.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories