MANSION Poker sine turneringer har fortsatt god merverdi hos OnGame

MANSION Poker sine turneringer har fortsatt god merverdi hos OnGame 0001

Etter at Mansion Poker flyttet til OnGame-nettverket var det mange av oss som lurte på hvilken effekt dette ville ha på den enorme merverdien i turneringene. Det ser ut som om endringen har vært positiv for Mansion, da det virker som om turneringene får mye mer action.

Forrige måneds Grand Tournament hadde en garantisum på $300.000 men tiltrakk seg 627 spillere som ga en premiepott på $627.000 med $156.000 til vinneren. Dermed har Mansion bestemt seg for å øke på litt og garantere en premiepott på $500.000 til neste Grand Tournament, den 25. november.

Den månedlige Grand Tournament er en turnering med flott struktur, med 10.000 i startchips og 30 minutters blinds så er det god tid til å spille. Turneringen er fordelt på tre dager, med to førstedager som spilles på fredag og lørdag klokken 20:00. Spillet varer bare i fem timer, og de som er igjen kommer tilbake til finalen på søndag.

Du kan kjøpe deg inn direkte til turneringen for $1000+40 eller kvalifisere deg online gjennom turneringer og Sit'n'Go helt ned til $1.

Mansion Poker har også flere andre turneringer. Hver uke har de garantisummer på $150.000, $100.000 og $50.000, samt de mer jevnlige 20k, 10k, og 5k-turneringene.

Så uansett hvor stor bankroll du har så er det action å finne hos Mansion Poker.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories