WSOP 2018

De første billettene til Ladbrokes WSOP 2008 Team er tilgjengelige

De første billettene til Ladbrokes WSOP 2008 Team er tilgjengelige 0001

Ladbrokes Poker introduserer den nye Poker Team Ticket-kampanje. Turneringen har en garantisum på 20k, noe som inkluderer at vinneren får den første av Ladbrokes sine 100 WSOP-pakker verdt $14.000!

Turneringsfeltet vil inkludere det 100 mann sterke WSOP-teamet som Ladbrokes har invitert til å spille i PTT WSOP. Disse hundre spillerne vant til sammen $788.982 i pengepremier under årets WSOP Main Event.

Ladbrokes legger til ekstra verdi i turneringen med $6000 i skuddpremier! Den første er verdt $25, og de øker etter hvert som de blir kassert inn. Skuddpremiene er på enhver av de topp 12 som kom i pengene under WSOP, to av Ladbrokes sine pokermanagere og Ladbrokes sin egen Edward Ihre.

Samantha Aleyne, PR-sjef for Ladbrokespoker.com, sa: "Poker Team Ticket er den eneste måten du kan kvalifisere deg inn til Ladbrokes Team 100 for WSOP. Jeg forventer at dette kommer til å bli en av de mest populære turneringene online, da Ladbrokes Poker er en av, om ikke den, første store pokersidene som tilbyr WSOP-pakker for 2008, og dette sammen med ryktet om at vi virkelig sørger for en positiv opplevelse for spillerne under liveturneringer betyr at mange er ivrige på å kvalifisere seg hos oss.

Bli med på re-buy-moroa på onsdag den 14. for din sjanse til å vinne plass i Ladbrokes Team 100!"

Om du klarer å vinne en plass vil den bli verdt maksimum $14.000. PTT gir vinnerne rett til å bli med Ladbrokes sine sponsede spillere til en av fem store turneringer som spilles i Europa og USA. Turneringene inkluderer Master Classics, EPT Copenhagen, Irish Open, EPT Grand Final og WSOP. Om du vinner to PTT kan du ta plass i Ladbrokes Poker Million VI, som er en TV-sendt turnering av verdensklasse.

Det er mange måter å vinne en Ladbrokes PTT. Den billigste måten er å kvalifisere seg gjennom en $8+1 daglig satellitt som tar deg til en daglig finale. Du kan vinne plass i PTT-finalen gjennom $75+7 PTT Daily Finals og last-chance-satellitter på samme dag som PTT-finalen. Den ukentlige PTT-finalen spilles onsdager klokken 20:45. En Poker Team Ticket blir gitt for hver $14.000 i premiepotten, med en PTT garantert.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories