De første billettene til Ladbrokes WSOP 2008 Team er tilgjengelige

De første billettene til Ladbrokes WSOP 2008 Team er tilgjengelige 0001

Ladbrokes Poker introduserer den nye Poker Team Ticket-kampanje. Turneringen har en garantisum på 20k, noe som inkluderer at vinneren får den første av Ladbrokes sine 100 WSOP-pakker verdt $14.000!

Turneringsfeltet vil inkludere det 100 mann sterke WSOP-teamet som Ladbrokes har invitert til å spille i PTT WSOP. Disse hundre spillerne vant til sammen $788.982 i pengepremier under årets WSOP Main Event.

Ladbrokes legger til ekstra verdi i turneringen med $6000 i skuddpremier! Den første er verdt $25, og de øker etter hvert som de blir kassert inn. Skuddpremiene er på enhver av de topp 12 som kom i pengene under WSOP, to av Ladbrokes sine pokermanagere og Ladbrokes sin egen Edward Ihre.

Samantha Aleyne, PR-sjef for Ladbrokespoker.com, sa: "Poker Team Ticket er den eneste måten du kan kvalifisere deg inn til Ladbrokes Team 100 for WSOP. Jeg forventer at dette kommer til å bli en av de mest populære turneringene online, da Ladbrokes Poker er en av, om ikke den, første store pokersidene som tilbyr WSOP-pakker for 2008, og dette sammen med ryktet om at vi virkelig sørger for en positiv opplevelse for spillerne under liveturneringer betyr at mange er ivrige på å kvalifisere seg hos oss.

Bli med på re-buy-moroa på onsdag den 14. for din sjanse til å vinne plass i Ladbrokes Team 100!"

Om du klarer å vinne en plass vil den bli verdt maksimum $14.000. PTT gir vinnerne rett til å bli med Ladbrokes sine sponsede spillere til en av fem store turneringer som spilles i Europa og USA. Turneringene inkluderer Master Classics, EPT Copenhagen, Irish Open, EPT Grand Final og WSOP. Om du vinner to PTT kan du ta plass i Ladbrokes Poker Million VI, som er en TV-sendt turnering av verdensklasse.

Det er mange måter å vinne en Ladbrokes PTT. Den billigste måten er å kvalifisere seg gjennom en $8+1 daglig satellitt som tar deg til en daglig finale. Du kan vinne plass i PTT-finalen gjennom $75+7 PTT Daily Finals og last-chance-satellitter på samme dag som PTT-finalen. Den ukentlige PTT-finalen spilles onsdager klokken 20:45. En Poker Team Ticket blir gitt for hver $14.000 i premiepotten, med en PTT garantert.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories