Ladbrokes lanserer 3D pokerklient

Ladbrokes lanserer 3D pokerklient 0001

Ladbrokes Poker er i ferd med å få en kraftig ansiktsløftning når de nå annonserer en 3-dimensjonal pokerklient. Denne endringen kommer til å gi spillerne muligheten til å lage en personlig avatar de kan bruke, noe som gir en mer realistisk følelse til spillet.

Denne nye måten å spille, som ikke er ulik The Sims eller Second Life vil også la spillerne gjøre alt man ser på pokerfilten til vanlig, slik som blanding av chips, erting av motstandere, og avgivning av "tells" slik som å klø seg på nesa. Om du har muligheten til å reise deg fra bordet, kalle motstanderen en donk og tømme pilsen din over vedkommende gjenstår å se.

Spillerne kan også snakke med hverandre gjennom VoIP (Voice over Internet Protocol) i tillegg til den vanlige chatteboksen, som dermed betyr at de som er glade i praten rundt bordet kan finne en nisje her. Alt dette er utviklet av Playwize Plc, som er en ledende utvikler av spill for Xbox og Playstation.

John O'Reilly fra Ladbrokes kommenterte: "Dette er et stort skritt videre mot fusjonen mellom onlinespill og online gambling og vi er glade for å være den første store pokersiden som tar skrittet ut i det virtuelle."

For de av dere som ikke ønsker alle disse ekstra finessene så har du også muligheten til å spille i det samme formatet du er vant til hos Ladbrokes Poker, så du har det beste fra to verdener om du vil.

De av oss som har hemmelige ønsker om å kle seg opp som James Bond eller å imponere med snertne chip-triks som vi aldri kunne klart i virkeligheten, ser ut til å ha en mulighet hos Ladbrokes Poker.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories