Er 'hodejegerturneringer' det nye store?

Er 'hodejegerturneringer' det nye store? 0001

Da jeg først begynte å spille så var det bare gleden i konkurransen jeg likte, og en av de viktigste delene var å slå ut en annen spiller. Å slå ut en annen spiller i en turnering var som å score mål i en fotballkamp for meg. Nå er jeg gamlere og klokere og synes penger er litt viktigere enn macho-følelsen man får av å slå ut en konkurrent; Men nå ser det ut som om de to tingene kommer til å gå hånd i hånd fremover.

2008 ser ut til å bli året preget av knockout-turneringer, da vi har sett tendenser til økende popularitet i disse turneringene. Tidligere i år så vi Cryptologic-nettverket presentere HeadHunter-turneringen i rom som William Hill Poker. Premiepotten i disse er delt på to måter, en del til de vanlige som kommer på topp og en del fordelt for hver spiller du klarer å slå ut. Etter som turneringen går vokser verdien på de gjenværende spillerne, noe som betyr at å slå ut en spiller sent i spillet teller mer enn om du gjør det tidlig. Disse turneringene har vist seg å være svært populære, og har løst opp spillet betydelig.

Tidligere denne uken fikk vi også vite at Paddy Power Poker Irish Open kommer til å ha den første hodejegerturneringen. En €330 freezeout hvor spillerne får €30 i utbetaling hver gang de slår ut en spiller. Dette kommer definitivt til å bli en spennende turnering å se på eller å spille i.

Full Tilt Poker har også kastet seg inn i kampen og presenterer en rekke med "Knockout"-turneringer, hvor 20% av premiepotten blir brukt til prispenger på andre spillere. Dette blir sannsynligvis en stor hit, og med de amerikanske spillerne også på plass kommer det til å bli mange å slå ut. Selv om du skulle finne på å ryke på bobla så er det allikevel gode sjanser for at du har tjent en slant.

Disse turneringene er alle på relativt lave nivå, noe som er artig da de appellerer til nye spillere og burde trekke flere til spillet. Det ville vært interessant å se hvordan de ville spilt seg ut i en dyrere turnering og også se hvordan proffene ville ha reagert til de. Hvem vet, kanskje vi får en WSOP hodejegerturnering?

Hva synes du?

More Stories

Other Stories