High Stakes Poker - Kommer den første millionpotten?

High Stakes Poker - Kommer den første millionpotten? 0001

Forrige uke fortalte vi at High Stakes Poker hadde sin første episode med $500.000 i buyin på mandag. Om du ikke har sett episoden ennå så merk deg denne siden, gå til det mediet du bruker for å se serien og kom tilbake etter å ha sett den. Med $5 millioner på bordet så har til og med de største proffene blitt ivrige tilskuere, og alle venter på rekord-potten.

Nå har GSN la oss henge. Akkurat som en episode av Lost eller 24 har de hintet til at vi skal få se noe sjokkerende. Det hele slutter med bilder av at Jamie Gold annonserer at han er all-in og at Patrik Antonius rolig caller. Kan dette være millionpotten?

Det virker som om alle internettforum har en HSP-tråd som ligger limt til toppen av trådlisten. Noen er skeptiske og sier at det hele kan være klipt sammen fra to forskjellige hender, men de fleste tror at vi er nære ved å få se en pott større enn de $500.000 Gus Hansen og Daniel Negreanu kjempet om i sesong 2.

Selvsagt så kan det være at en av de har lite penger igjen, og at det ikke blir en rekordsum men "bare" noen hundre tusen, men sist vi så Gold hadde han bra med penger og Antonius hadde knappest nok spilt en hånd, så det er gode sjanser for at det blir en kamp mellom to store stacker.

2006-mesteren Gold har sagt at han vil bli husket som den "Største bløfferen noen sinne", så dette kan være en bløff verdt 1 million dollar. Helt hvorfor noen vil fortelle folk så tydelig at de ønsker å dra en massiv bløff er usikkert. Faktisk kan dette være et smart spill for å få utbetaling på en veldig sterk hånd.

Om noen skal være i stand til å oppdage en bløff verdt en million dollar så er det Patrik Antonius. Han er en av de mest fryktede spillerne i spillet både online og live, og er også en av de mest fryktløse cash-spillerne i verden. Om Antonius tror han er foran, kommer han ikke til å la mengden penger forstyrre ham fra å spille riktig.

Men så kan jo det hele ende med en split pot og da…

…Men det vet vi ikke før på tirsdag!

Dagens Tips:Du trenger ikke en million dollar i bankrollen for å spille hos Titan Poker. Vi gir deg $50 gratis for å komme i gang.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories