High Stakes Poker er tilbake med $500.000 i minimum buyin

High Stakes Poker er tilbake med $500.000 i minimum buyin 0001

Det er kanskje uvanlig at en norsk side melder om TV-programmer som skal sendes i USA. Men når det kommer til verdens beste pokerprogram, vet vi at 99% av norske pokerfans raser rett til YouTube eller en liknende side hver tirsdags morgen for å finne en fersk episode.

Det virker som om det er en evighet siden Gus Hansen og Daniel Negreanu konkurrerte om den største pokerpotten i TV-sendt historie. Hansen hadde 55 mot Negreanus 66. Hansen traff fire like på turn, og Daniel fikk fullt hus. Potten var på $575.000, og ikke mange tenkte da at det skulle komme muligheter for større potter på veldig lenge.

Men det ligger an til å endre seg. Minimum buyin fra nå av skal være $500.000 (mot $100.000 tidligere). Dette er ikke for de med dårlige nerver, og det kan handle om bare noen episoder før vi får se en pott i million-klassen. Episodene er alt spilt inn, men alle har vært svært hemmelighetsfulle.

Programmet kommer fra nå av (også) til å være en tilskuers drøm. Patrik Antonius, Doyle Brunson, Jamie Gold, Daniel Negreanu, Antonio Esfandiari, Barry Greenstein og Sam Farha stiller alle med en halv million. Det kommer til å være $5 millioner ved bordet, og Brunson har innrømt at de fleste spillerne spiller godt over det de har bankroll til.

Outsideren i gjengen er millionæren Guy Laliberte, en av grunnleggerne av Cirque du Solei. Guy spiller på hobbybasis og ville vanligvis ha et stort handikap i forhold til de andre, men som Brunson sa det, han er den eneste ved bordet som faktisk har råd til å spille på så høye stakes. Laliberte har sagt han skal gi alt overskudd til veldedighet.

Sesongen vi er inne i har vært svært underholdende. Vi har sett Phil Hellmuth kvitte seg med problemene han hadde i forrige sesong, og spiller nå utmerket, og det samme gjør Jamie Gold som var en av de som tapte stort tidligere. Det sprøe 7-2-spillet har blitt en solid hit, og vil uten tvil bli gjenskapt i pokerrom verden rundt, og de vittige kommentarene til Gabe Kaplan i kommentatorboksen er utmerket som alltid.

En ting er sikkert, vi kommer til å se noe av de sprøeste innen cash-spill noen sinne. Neste episode går på lufta i kveld i USA, og dukker opp på nett tidlig på tirsdag.

Dagens Tips: Du trenger ikke å spille high stakes poker for å møte kjendisene hos PokerStars.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories