Lev ut drømmen med Everest Poker

Lev ut drømmen med Everest Poker 0001

Everest Poker flytter igjen grensene for hva som kan kalles god service denne uken, da de annonserer sin nye Live the Dream-kampanje. I en stil som minner om Idol er Everest Poker ute etter å forvandle ti spillere til superstjerner over natten, og ha de som sponsede proffspillere gjennom hele 2008.

De ti heldige vinnerne får en sponsorpakke som gjør at de kan reise verden rundt og spille i de største turneringene gratis. I motsetning til de andre sidene som bare sponser de allerede rike spillerne som antakelig hadde hatt råd selv, sørger Everest Poker nå for å gi en sjanse til de vanlige dødelige.

Pakken er verdt $100.000 og inkluderer følgende:

- European Poker Tour Season 4 Grand Final ($13.000 buy-in)

- World Series of Poker Main Event ($10.000 buy-in)

- To World Series of Poker Side Events (2 x $2.500 buy-in)

- To World Poker Tour Season 7 Events (2 x $15.000 buy-in)

- To European Poker Tour Season 5 Events (2 x $10.500 buy-in)

- $21.000 i kontanter til reise og utgifter

Kvalifisering foregår på en helt ny måte. Først må du nå gjennom til de topp 200 finalistene. Det er to måter å gjøre dette på, du kan enten kvalifisere gjennom online satellitter eller være en av de med mest rake på Summit Leader Board.

Det er så når du har kommet til finalene at den virkelige prøvelsen starter. Neste fase kalles Casting Call og du må gjennom auditioner for å komme deg blant de topp ti. Dette betyr at du må demonstrere kunnskap innen online poker, live poker, du må vise personligheten din og kunnskap til Everest Poker sin merkevare, du må ha bloggingferdigheter og snakke godt for deg selv. Du kommer til å få din egen nettside for å vise deg frem, og folk kommer til å stemme på sine favorittspillere.

Så, om du tror du er det neste hotte innen poker og tror du kan sjarmere publikum til å stemme på deg, registrer deg hos Everest Poker og kanskje om et år så er det du som står i en overskrift her hos PokerNews.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories