888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Meget sterk norsk innsats i Dublin EPT

Meget sterk norsk innsats i Dublin EPT 0001

Vår nybakte verdensmester i poker, Annette Obrestad fra Sandnes gjorde det nesten igjen i helgen, da hun til slutt endte på annen plass etter å ha herjet på finalebordet og slått ut fem av totalt ni finalister. Trond Eirik Eidvik måtte også "bite i gresset" for Annette lørdag kveld I Dublin. Kun en mann klarte å stå i mot den 19 år gamle pokerdronningen.

Reuben Peters fra USA ble den eneste som klarte å slå vår Annette Obrestad i sesongens fjerde stopp for EPT sirkuset i Dublin lørdag kveld. Han vant 4,1 millioner kroner for denne seieren, mens Annette får 2,8 millioner for sin innsats disse dagene i Irland.

Trond Eirik Eidsvik leverte også en meget imponerende turnering nok en gang, ved å komme på sitt andre finalebord for sesongen i EPT. Selv om han sikkert skulle ønske han hadde klart å komme enda et par hakk høyere opp på liste. Fjerdeplass ble det denne gangen og nesten 1 million kroner for innsatsen.

5 av de ni finalistene var skandinaver, men det var altså den eneste ikke europeeren, amerikaneren Reuben Peters som satt igjen alene ved pokerbordet sent lørdag kveld. Her er listene med resultatene fra finalebordet av EPT i Dublin og også listen med hva de forskjellige finalistene fikk i premie for innsatsen sin:

Sluttresultatene:

1. plass: Reuben Peters

2. plass: Annette Obrestad

3.plass: Reijo Manninen

4. plass: Trond Erik Eidsvig

5. plass: Daan Ruiter

6. plass: Anders Pettersson

7. plass: Michael Durrer

8. plass: Thierry Van Den Berg

9. plass: Casper Hansen

Premiene:

1. plass: 4.101.000 kroner

2. plass: 2.293.000 kroner

3. plass: 1.376.000 kroner

4. plass: 983.000 kroner

5. plass: 812.000 kroner

6. plass: 642.000 kroner

7. plass: 511.000 kroner

8. plass: 367.000 kroner

9. plass: 235.000 kroner

Neste stopp

Neste stopp for EPT er Praha hvor det skal spilles poker i begynnelsen av desember. Her er også innkjøps-summen det samme som den var i sesong 3, nemlig 5000 Euro. Hovedturneringen begynner tirsdag 10. desember, men det skal spilles en oppsatt supersatellitt dagen før som koster €200+20. Dette er for øvrig en rebuy turnering med addon etter rebuy perioden er over. All nødvendig informasjon finner du på hjemmesidene til European Poker Tour.

More Stories

Relaterte turneringer

Relaterte spillere

Hva synes du?