Boris Becker blir en del av Team Pokerstars!

Boris Becker blir en del av Team Pokerstars! 0001

Den tidligere tennisstjernen Boris Becker er den seneste i rekken av interessante navn som blir del av Team PokerStars. Becker blir sponset av siden og han forsøker dermed å få suksess ved pokerbordene. På tennisbanene hadde Boris en massiv suksess, blant annet med tre seire i Wimbledon. Nå blir han altså en del av PokerStars både live og online samtidig som han skal figurere i tv-kampanjer.

"Da jeg enda spilte tennis begynte jeg å lære meg å spille poker mellom kampene, fordi det hjalp meg til å forbedre konsentrasjonen min", forteller Becker. "Nå vil jeg utvikle meg som pokerspiller og ønsker å bli i stand til å konkurrere på toppnivå."

"Boris Becker er en verdenskjent sportsmann som ble kjent for sin konkurranseånd og den aggressive, underholdende, spillestilen, så vi er glade for at han skal bli ambassadør for PokerStars.", forteller Tamar Yaniv, marketingdirektør for PokerStars. "Hans innstilling på banen hvor han kjempet hardt for hvert poeng, stemmer godt overens med den viljen til seier alle store pokerspillere har. Og nå får alle de som har villet spille mot Boris Becker sjansen til å spille poker mot ham i stedet. Første gang ved EPT-turneringen i Dortmund."

Becker skal nå gjennom et massivt treningsprogram som skal gjøre ham konkurransedyktig og han blir etter det en del av resten av årets EPT-turneringer, første gang i slutten av januar i Dortmund. Becker er ikke ukjent for oss her i PokerNews da vi forrige måned så ham gjøre en god figur under PokerNews Cup i Melbourne.

Denne sponsoravtalen er antakelig ikke den eneste av sitt slag. Mennesker fra alle lag tiltrekkes til spillet, i en skala som ingen hadde trodd på forhånd. PokerStars leder an i å vise akkurat hvor langt det strekker seg. Vi venter i spenning på hvem neste sportsstjerne er som velger å kaste seg på bølgen.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories