Hvem blir det som tar en trippel?

Hvem blir det som tar en trippel? 0001

Hva ønsker en mann som har alt seg? Å bli udødeliggjort på et vis. Om du leste intervjuet vårt med Daniel Negreanu så ser du at etter å ha tjent nesten $10 millioner i turneringer så er han ambisiøs, og ønsker å gjøre noe som ingen andre har gjort: Å vinne en tittel i både EPT, WPT og WSOP.

Negreanu har allerede flere WSOP-armbånd og WPT-titler, det eneste han mangler er en EPT-tittel. Med det nye partnerskapet med PokerStars så får han mange muligheter under EPT-turneen. Mange ser Negreanu som favoritt, og du bør vel kanskje ikke vedde mot ham, men la oss se på hvem andre som er med:

John Gale

Vant WPT PCA i 2005 og tok WSOP Pot Limit Hold'em-tittel i 2006 (etter å ha kommet på andreplass året før). En god turneringsspiller, og siden han er fra UK så har han ikke langt å reise for å vinne en EPT-tittel.

Carlos Mortenson

Ikke bare kan denne mannen skryte av både en WPT og WSOP-tittel, han er den eneste på planeten som har vunnet Main Event i hver av de. Han vant WSOP 2001 Main Event, og tidligere i år vant han WPT Main Event på Bellagio. Han har også en tittel til i hver av de og som europeer så er han en av favorittene på enhver EPT-stopp.

Joe Hachem

Beviste at han hadde det som krevdes etter å ha vunnet WSOP Main Event ved å følge opp med en WPT-tittel på et tøft finalebord. Han er en formidabel turneringsspiller, og tilknytningen til PokerStars gjør at han antakelig kommer til å spille mange EPT-turneringer.

Scotty Nguyen

Etter å ha tatt flere WSOP-armbånd (inkludert en Main Event), nådde Scotty finalebord etter finalebord under WPT men det holdt aldri helt inn. Til slutt tok han en WPT-tittel i Tunis i fjor og har hatt flere imponerende resultater under WSOP i år. Det som reduserer sjansen hans er at han ikke jevnlig spiller EPT-turneringer.

Barry Greenstein

Har et WSOP-armbånd og flere WPT-titler. Han har bevist å være en dyktig cash- og turneringsspiller, og Greenstein har dukket opp oftere og oftere i EPT-turneringer, og det er på tide at han kommer langt i en av de. Greenstein kan overraske.

Roland De Wolfe

Til forskjell fra alle de andre nevnt så har Roland allerede en EPT-tittel på plass. Sammen med den har han en WPT-tittel, så det eneste som mangler er et WSOP-armbånd. Han er min favoritt til å vinne racet, ganske enkelt fordi han har den lettest overkommelige oppgaven foran seg. Å vinne et WSOP-armbånd er på ingen måte enkelt, og feltene er enorme, men med nesten 60 turneringer i året så har han mange muligheter til å prøve.

Dagens Tips:Kvalifiser deg til de store turneringene hos PokerStars.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories