Unibet Open i desember

Unibet Open i desember 0001

Fra 7. til 9. desember 2007 går Unibet Open i poker av stabelen på Hyatt Hotell i den polske hovedstaden Warszawa. Mandag startet kvalifiseringene med satellitter som kan ta deg til desembers måneds pokerhøydepunkt. Blir du å finne i Warszawa i desember?

Hver dag fra mandag til lørdag avvikles det fem daglige satellitter i Unibets pokerklient. Alle satellittene leder frem til en ukesfinale der de to beste vinner hver sin bordplass i Warszawa. Merk at disse satellittene kun er for Unibets norske spillere!

Det er satellitter i forskjellige størrelsesordener, alt fra freerolls til freezeout. Du kan selvsagt også kjøpe deg rett inn til ukesfinalen dersom du ønsker det. Merk at samtlige satellitter er passordbeskyttet for å sikre oss for at bare norske spillere deltar. Passordet for turneringene er tallet 18 skrevet med små bokstaver.

Slik ser satellittprogrammet ut denne uken:

Daglige satellitter mandag til og med lørdag:

Kl.: 13:00, UPO – Norway $1 - rebuys a $1

Kl.: 16:00, UPO – Norway Freeroll - rebuys a $1

Kl.: 18:00, UPO – Norway $10 Freezeout

Kl.: 20:30, UPO – Norway $2 - rebuys a $2

Kl.: 22:00, UPO – Norway $5 Freezeout

Det er også satt opp en $25 Freezeout satellitt på søndag 4. november kl.: 12:00. Dette er siste sjanse til å kvalifisere seg til ukesfinalen for en billigere penge.

Ukesfinalen spilles søndag 4. november kl: 20:00, og de to beste her tar de to første norske bordplassene til Unibet Open i Warszawa. Dersom du ønsker å kjøpe deg rett inn i ukefinalen, så er buy in for dette $150.

Lykke til ved bordene

[I]Dagens Tips:Last ned Unibet Poker allerede i dag og forsøk å kvalifisere deg til Unibet Open.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories