Pokerspillere støtter opp om veldedighet

Pokerspillere støtter opp om veldedighet 0001

TV-aksjonen 2007 er tildelt UNICEF Norge og temaet er "Sammen for barn". Inntektene vil gå til barn som er rammet av HIV eller Aids. I den forbindelse har Norges Pokerforbund gått ut med en oppfordring til alle landets pokerspillere om å være med å støtte opp om søndagens TV-aksjon.

Det dør 1400 barn hver dag av Aids, og 6000 blir foreldreløse. 2,3 millioner barn lever med hiv. UNICEF vil i hovedsak fokusere på å forhindre og behandle smitte blant barn i Mosambik, Malawi, Zimbabwe, Zambia, Uganda, Kenya, Ukraina, Jamaica og Vietnam, altså i hovedsak barn i land sør for Sahara, en region som er spesielt hardt rammet av fattigdom.

TV-aksjonen går av stabelen søndag den 21. oktober, og alle landets pokerspillere oppfordres til å gi en del av det dere vinner denne uken.

Det var spilleren med nicket "Kjeppen" som tok initiativ til dette i fjor, og som han sa; "De spillerne som er uheldige og taper i dag og i morgen bør likevel gi så det monner, som en offergave til "pokerguden", for å snu uflaksen. De som ikke har så mye som en krone å gi, kan likevel bidra minst like mye ved å gå med bøsse."

I fjor kunne de som ønsket det donere via NPF, slik at de ga en samlet gave fra pokerNorge. Det ble da samlet inn 30 000 kroner til Leger Uten Grenser.

Det samme vil være mulig i år. Merk innbetalingen "TV-aksjonen" og overfør til konto 5081.07.56079, eller på PokerStars til nick N_P_F

Vennlig hilsen

Hanna

Norsk Pokerforbund

Dagens tips: Logg deg inn på PokerStars og overfør litt penger til veldedighet du også!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories