888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Pokerpenger til årets TV-innsamling

Pokerpenger til årets TV-innsamling 0001

Innsamlingsaksjonen til Årets Tv innsamling på vegne av pokernorge som Norsk Pokerforbund stod som koordinator av ga hele 55.000 kroner til "sammen for barn", og ble i går overført til innsamlingen.

Dette er andre året som NPF samler inn midler til tv-aksjonen og det ble en suksess igjen og PokerNorge satte ny rekord for seg selv ved å øke fra 30.000 kroner i 2006 til hele 55.000 kroner i 2007. De som ville delta i denne innsamlingen kunne sette inn penger på NPF's bank-konto eller overføre på deres konto hos PokerStars. De aller fleste valgte den siste og enkleste løsningen. Overføringen ble tatt i mot med glede av tv-aksjonen og bidraget ble vist på TV skjermen i beste sendetid søndag. Bidragene var i alle størrelser og det største var på 2000 dollar.

Ved 06-tiden mandag morgen visete de siste tallene at nordmenn i går ga tilsammen 210 133 884,31 kroner, noe som tilsvarer 44,89 kroner per innbygger. Dette er giverrekord for TV-innsamlingen, og enda er ikke alle ferdige med de siste opptellingene.

Vi håper dette blir en tradisjon i mange år fremover at pokernorge deltar i veldedighets-saker som denne, og retter en spesiell takk til Hanna Nilsson og resten av Norsk Pokerforbund for et supert tiltak. Takk også til alle i pokernorge som støttet opp om dette tiltaket.

TV-aksjonen 2007 er tildelt UNICEF Norge og temaet er "Sammen for barn". Inntektene vil gå til barn som er rammet av HIV eller Aids.

More Stories

Hva synes du?