Pokerpenger til årets TV-innsamling

Pokerpenger til årets TV-innsamling 0001

Innsamlingsaksjonen til Årets Tv innsamling på vegne av pokernorge som Norsk Pokerforbund stod som koordinator av ga hele 55.000 kroner til "sammen for barn", og ble i går overført til innsamlingen.

Dette er andre året som NPF samler inn midler til tv-aksjonen og det ble en suksess igjen og PokerNorge satte ny rekord for seg selv ved å øke fra 30.000 kroner i 2006 til hele 55.000 kroner i 2007. De som ville delta i denne innsamlingen kunne sette inn penger på NPF's bank-konto eller overføre på deres konto hos PokerStars. De aller fleste valgte den siste og enkleste løsningen. Overføringen ble tatt i mot med glede av tv-aksjonen og bidraget ble vist på TV skjermen i beste sendetid søndag. Bidragene var i alle størrelser og det største var på 2000 dollar.

Ved 06-tiden mandag morgen visete de siste tallene at nordmenn i går ga tilsammen 210 133 884,31 kroner, noe som tilsvarer 44,89 kroner per innbygger. Dette er giverrekord for TV-innsamlingen, og enda er ikke alle ferdige med de siste opptellingene.

Vi håper dette blir en tradisjon i mange år fremover at pokernorge deltar i veldedighets-saker som denne, og retter en spesiell takk til Hanna Nilsson og resten av Norsk Pokerforbund for et supert tiltak. Takk også til alle i pokernorge som støttet opp om dette tiltaket.

TV-aksjonen 2007 er tildelt UNICEF Norge og temaet er "Sammen for barn". Inntektene vil gå til barn som er rammet av HIV eller Aids.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories