PokerManager - nyeste pokerverktøy på markedet

PokerManager - nyeste pokerverktøy på markedet 0001

Pokermanager er det siste av muligheter og redskap som er å finne online. De har så langt bare lansert sin beta versjon, men er i ferd med å sluttføre all testingen og lansere sin fullversjon. Grunnleggerne av PokerManager forteller at de har brukt over 12 månedene på utvikling og design, og vi tror dem etter å ha klikket oss gjennom deres produkt.

Programvaren er såpass omfattende at du må sette til side flere dager bare for å komme gjennom alt. Enkelte sier at man kanskje ikke trenger alt som er med i PokerManager, men målsetningen til grunnleggerne er å kunne tilby alt man kunne finne på å trenge når man spiller og er interessert i poker i en eneste pakke.

Programvaren har en pen design, og virker veldig lettfattelig. Jeg hadde ingen problemer med å finne frem i de forskjellige delene ved å bruke arkfanene. Og siden programvaren fortsatt er under stadig testing da dette er deres beta versjon, så kommer det stadig rettelser og forbedringer på programvaren.

En ting som slår oss som noe merkelig, det er at dette er gratis programvare. De har brukt hundretusenvis av dollar på utvikling og så gir de det bort gratis?

En av grunnleggerne forklarer:

"Programvaren er laget av spillere og er der for spillere. vi samarbeider nært med partnerne våre for å gi det beste produktet mulig, og programvaren kommer alltid til å være gratis."

En av det mest spennende med programvaren var opplistingen av turneringer. Dette er ikke et nytt konsept, men det har ikke vært mange som har fått det til å virke, før nå. PokerManager lister opp alle turneringene fra de store nettverkene og i følge dem selv så har de over 10 000 daglige turneringer i listene, og ved et enkelt tastetrykk blir du sendt til den pokerklienten som har turneringen du ønsker. Det er enkelt å søke gjennom turneringene gjennom den spesialtilpassede turneringslobbyen, som også har filtreringsmuligheter.

I tillegg har de et massivt videoarkiv (over 50 000 videoer!). Det ser ut som om de har alle pokervideoene som finnes i et eneste stort arkiv. Best av alt, videoene kan man spille når man selv vil og de har god kvalitet.

Listen fortsetter i det uendelige, så mitt forslag er at du prøver selv. www.PokerManager.com - det er gratis og du kommer til å elske det!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories