Death Match Poker med Phil Ivey på Full Tilt Poker

Death Match Poker med Phil Ivey på Full Tilt Poker 0001

Det er en tilskuers drøm og en cash-spillers mareritt. Full Tilt Poker har lagt til flere high stakes-bord som ikke bare er de høyeste som er å finne online, de ser også ut til å være de tøffeste.

Tre bord til sammen; Ett $500/$1000 No Limit Hold'em ved navn Ivey Death Match, et $500/$1000 Pot Limit Omaha-bord ved navn Ivey Thunderdome, og et $2000/$4000 HORSE-bord kalt Ivey Glue Factory. Om du ikke har gjettet det allerede så er disse tre bordene alle heads-up-bord, og ett sete er alltid reservert for ingen andre enn Phil Ivey.

Så langt har ingen spilt ved disse bordene, selv om et par har satt seg ned en stund for å vente på ham. De fleste store onlineforum har lange tråder med spekulasjoner om når den første matchen kommer og hvem den skal spilles mot. Full Tilt Poker er det eneste stedet å dra for å se de høyeste stakes på nettet, og dette bare bekrefter det hele.

Phil Ivey er en av de få old school-proffene som har klart overgangen fra live til onlinespill, og spiller jevnlig på Full Tilt Poker-bord mot spillere som Patrik Antonius, David Benyamine, Gus Hansen og Brian Townsend.

Det som gjør det hele enda mer interessant er nyheten om at Ivey muligens skal ta en $5000 - $1 million-utfordring tilsvarende Chris Fergusons "Jesus Challenge". Hvorvidt det blir muligheter for at han kan spille på større bord på noe vis eller om han blir nødt til å sette seg med 5 big blinds på sitt eget gjenstår å se.

Dagens Tips: Heldigvis trenger du ikke å spille Ivey Death Match om du ikke vil. Full Tilt Poker har muligheter på alle nivåer!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories