Fortsatt stor oververdi Mansion Pokers turneringar

Fortsatt stor oververdi Mansion Pokers turneringar 0001

Flere ganger tidligere i år har vi fortalt dere, våre lesere, om de utrolig verdiene på de turneringene som tilbys hos Mansion Poker. Og den situasjonen er fremdeles til stede! Fortsatt så tilbyr Mansion Poker turneringer med utrolig bra verdier for spillerne. Turneringene det snakk om er de turneringene med garaterte premiesummer på opp til $100.000. Og med utrolig bra verdi for spillerne eller "oververdi" så mener vi at det er færre spillere med enn det garantisummen tilsier kontra innkjøpsprisen i turneringen. Hvilket betyr at Mansion Poker må betale ut ekstra dollar for hver eneste turnering for å opprettholde garantisummen for turneringen. Og jo mer de må legge til, jo færre spillere betyr det at deltar. Som da igjen øker DIN sjanse til å komme i premiene og kanskje helt til toppen!

Og i flere måneder har

Mansion Poker

arrangert turneringer med garantier opp til $100.000 og $110.000 og i de fleste tilfellene har oververdien ligget på rundt $40.000. Men forrige uke fikk vi se en negativ rekord for Mansion Poker. Bare 580 spillere stilte til start i deres $110.000 garanti turnering og det ble da bare $58.000 som ble betalt inn til premiesummen av spillerne. Hele $52.000 måtte Mansion Poker ut med for å opprettholde den garantien de hadde reklamert med.

Vinneren av denne turneringen ble "Hanna5" som vant førstepremien på $24.600 - meget bra verdi for en turnering som koster bare $100 å kjøpe seg inn i eller hva? Også vi her hos PokerNews har hatt bra resultater i denne turneringene som f.eks da vår engelske redaktør Paul Sandells vant turneringen tidligere i år. Flere av våre medarbeidere har også gode finalebordsplasseringer med gode utbetalinger.

Mansion Poker tilbyr nå ikke bare denne $110.000 garanti turneringen, uten de har lagt til flere andre garanti turneringer på sitt skjema med lavere buyin. De har både en $10.000 og en $20.000 garanti turnering. Men høydepunktet på turneringslisten til Mansion Poker er fortsatt deres $150.000 garanti turnering som arrangeres hver søndag - en turnering du bare MÅ spille!

Dagens PokerNews tips: Satellitter til Mansion Poker's $110.000 garanti turnering arrangeres daglig fra så lite som $1. Så hva venter du på? Pass også på å få med deg innskuddsbonusen vår på 100 % opp til $500 ved første innskudd.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories