Mansion Poker flytter til Ongame-nettverket

Mansion Poker flytter til Ongame-nettverket 0001

Det har vært en viktig uke for Mansion.com med annonseringen av samarbeidet med Ongame Network Ltd. Spillerne til Mansion vil nå ha tilgang til en av de største pokerplattformene, med over 30.000 spillere online under de travleste periodene.

"Vi tar sikte på å utnytte Ongame Netwoks etablerte likviditet for å bygge større premiepotter og gi bedre medlemskampanjer til vår voksende skare av spillere", sa MANSION-sjef Guy Gussarsky.

"Vi velger Ongame Network da det er en av de mest velprøvde og tillitsvekkende plattformene online og for den glimrende pokerklienten, men det har også vært viktig for avtalen at de ønsker å forsterke vår business fremfor å sluke den," legger Gussarsky til.

"Vi er glade for å ha inngått partnerskap med MANSION.com, som vi i stor grad har felles synergier med. Sammen med MANSION.com og våre etablerte pokermerker er vi klare for å flytte pokernettverket opp til et helt nytt nivå." forklarer Tomer Katz fra Ongame Network.

Som et godt tegn for fremtiden, Mansion Poker hadde ikke noen problemer med overføringen til Ongame Network. Alt gikk glatt for seg. Det brukervennlige grensesnittet som Mansion er kjent for har blitt bevart. Hver uke garanterer Ongame over $1,4 millioner i turneringspremier, så det er mye å sette fingrene i.

De velkjente Mansion.com garantiturneringene skal fortsette, men nå med populære varianter som Omaha, Omaha Hi/Lo, 7 Card Stud og 5 Card Draw, samt en rekke lav-limit-turneringer, freeroller, cash games, og unike Sit & Go-format.

Dette er en fantastisk tid å flytte over til Mansion på. Med den nye plattformen med 30.000 spillere kommer det til å bli action døgnet rundt. Premiepottene kommer til å være større, og det kommer til å komme flere av de innovative Mansion Poker-kampanjene.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories