888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

LEOCOP-finalen skal strekke seg over to dager

LEOCOP-finalen skal strekke seg over to dager 0001

Ladbrokes European Online Championship of Online Poker er i gang og har vært utrolig populær så langt hos onlinespillerne. Ladbrokes Poker har besluttet å kjøre sin $750.000 LEOCOP III Main Event over to dager. turneringen skal starte lørdag klokken 16 og vil avsluttes ved midnatt. De gjenværende spillerne vil så ta en pause over natten og starte spillet igjen samme tid på søndag.

Edward Ihre, nyansatt markedssjef i Ladbrokes Poker kommenterte: "Vi vil at spillerne skal vinne turneringer hos Ladbrokespoker.com fordi de spiller godt, ikke fordi de holder ut lengst i en utholdenhetskonkurranse. Vi vil at vår LEOCOP Main Event skal handle mer om ferdighetene til pokerspilleren og ikke om evnen til å håndtere utmattelse. Todagersformatet vi har laget er mer i tråd med hvordan store offlineturneringer arrangeres, og det betyr at tilskuerne får sett på finalebordet uten å være nødt til å sitte oppe halve natten. Jeg tror ikke det blir lenge til de andre følger vårt eksempel."

Det har allerede vært noen profilerte navn som har registrert seg i år. Marty Smyth (PMV V-finalist og 2007 Irish Open-vinner), Jeff Kimber (2007 World Heads-Up Champ) og Roy Brindley (2007 European Masters of Poker-vinner) har allerede registrert seg, og flere kommer til å slå følge.

LEOCOP Main Event er nå inne i sitt tredje år og ble i fjor vunnet av London-spilleren Grazza. For seieren fikk Grazza $230.000 og tittelen LEOCOP Champion.

Med finalen fordelt over to dager kommer vi til å se poker av høy kvalitet. Tretthet kommer ikke til å påvirke spillerne i samme grad, og de vil være i stand til å ta solide avgjørelser.

Dagens Tips:Registrer deg hos Ladbrokes Poker og få $500 i innskuddsbonus.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories