WSOP 2018

Hvem er kongen av cashgames online?

Hvem er kongen av cashgames online? 0001

Ladbrokes har annonsert et massivt high stakes pokerspill ved navn The Ladbrokes Cash King. Spillet blir markedsført som "The Clash of the Titans" og kommer til å strekke seg langt mot å finne ut hvem som er den beste online cashspilleren i verden. Erik Sagström er en kjent spiller som har allerede bekreftet at han skal delta, og flere kjente navn er på vei.

Turneringen garanterer å bli en spennende oppvisning i poker av verdensklasse. "Ladbrokes Cash King Legend vil blir kronet ut av 12 spillere. De 12 spillerne blir invitert av Ladbrokes til et to-bords cash game. Stakes? Det blir en buyin på $20.000, med ubegrensede rebuys!

Dette tredagers arrangementet skal spilles mellom den 17. og den 19. oktober. Det kommer til å være to 6-manns bord, og de skal spille mellom 19.00 og 00.00 BST. Man får ikke lov til å gå fra bordet med overskudd innen de første 2,5 timene.

Den tredje dagen skal hvert bords chipleader spille om tittelen Ladbrokes Cash King. Formatet vil bli en best-av-5-serie med heads up-matcher. Disse starter 19.35 BST på fredag den 19.

I tillegg til pengene og æren kommer den vinnende spilleren til å motta en sensasjonell pakke som inkluderer:

$48.000 i kontanter

$9.000 Cruise combo-pakke

$2.650 Ladbrokes European Online Championship of Poker (LEOCOP) finale-pakke

Alle spillerne beholder det de tjener på dag 1 og 2.

Ladbrokes kommer til å tillate chat for tilskuerne under turneringen. Av åpenbare årsaker er det ingen krav til spillerne til å snakke med publikum. Arrangementet er en enorm sjanse for publikum å se pokerspill i verdensklasse!

Dagens Tips: Hopp over til Ladbrokes Poker og bli en cash-konge selv.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories